Miles Kane
Βρείτε μας στο

Τον Ιούνιο του 2016 είχε μοιραστεί τη σκηνή με τον Alex Turner και παρουσίαζαν στο ελληνικό κοινό τον φρέσκο τότε δίσκο τους, το Everything You ‘Ve Come to Expect. Το 2018 θα τους ξαναβρεί στον ίδιο τόπο. Στο Terravibe, στη Μαλακάσα, ο Miles Kane μπορεί να μη βρίσκεται μαζί με τον Turner ως οι TLSP, αλλά θα αποτελέσει τον προπομπό του φίλου του. Ποιος ξέρει, ίσως και να μας επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία και του ενός και του άλλου έχει να προσφέρει συγκινήσεις. Ο Miles Kane θα πάρει ίσως για πρώτη φορά αποκλειστική προσοχή από το ελληνικό κοινό.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι Puppets και ο Turner ήταν δύο πέπλα που τον κάλυπταν. Μπορεί και ηθελημένα. Γι΄αυτό τώρα θα τον βάλουμε κάτω από τον προβολέα και θα φωτίσουμε μόνο αυτόν. Μέχρι να τον φωτίσει καλύτερα η σκηνή του Rockwave 2018.

11 πράγματα που αξίζει να μάθεις για τον Miles Kane:

1)Γεννήθηκε στο Γουίραλ, μια περιοχή στα βορειοδυτικά της Αγγλίας, κοντά στα σύνορα με την Ουαλία.

2) Η μητέρα του ήταν ιδιοκτήτρια σε ένα χασάπικο και ο πατέρας του είχε ένα μικρό καφέ. Τώρα είναι και οι 2 συνταξιούχοι.

3) Σε ηλικία 16 ετών δούλεψε για λίγο στο χασάπικο. Βοηθούσε τη μαμά του, ιδίως τα καλοκαίρια. Μέχρι τα 18 του που μπήκε στην πρώτη του μπάντα.

4) Μεγάλωσε με μουσικά πρότυπα τους Oasis και τον Richard Ashcroft. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Liam Gallagher.

5) Αγαπημένη του ταινία είναι αυτή που ο Tarantino θα σκηνοθετεί τον Al Paccino. Όταν το είπε αυτό, ήταν σενάριο φαντασίας. Σήμερα θα είναι χαρούμενος, μιας και ο Paccino θα παίζει στη νέα ταινία του Tarantino.

6) Ξέρει πολύ καλό τένις, δεν σκαμπάζει πολλά από τεχνολογία. Μάλιστα, έχει ένα παλιό Nokia πάντοτε μαζί του.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

7) Βλέπει φανατικά WWE.

8) Στο σπίτι του στο Λονδίνο έχει στο σαλόνι πίνακες της Brigitte Bardot και των Beatles.

9) Η διάσημη για την οποία θα παρατούσε τα πάντα και θα την ακολουθούσε είναι η Rita Ora.

10) Είναι γνωστός μοντελοκατακτητής. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι η Suki Waterhouse με την οποία ήταν μαζί ως το 2013. Το 2017 οι φήμες τους ήθελαν να είναι ξανά μαζί.

11) Τα αγαπημένα του στέκια στο Λονδίνο είναι το The Cave Club στο Χάιμπουρι και το γνωστό strip club Stringfellows.