Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο μοσχοβολάει αρώματα κουζίνας, τσίκνα από ψητά στα κάρβουνα, αψιά κρασιά να συνοδεύουν τους θεϊκούς μεζέδες και να θολώνουν το νου του κυνηγού των γεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr
Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο μοσχοβολάει αρώματα κουζίνας, τσίκνα από ψητά στα κάρβουνα, αψιά κρασιά να συνοδεύουν τους θεϊκούς μεζέδες και να θολώνουν το νου του κυνηγού των γεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr