Τα νέα επαγγέλματα των πρωτοπαλίκαρων της Χρυσής Αυγής τώρα που έμειναν εκτός Βουλής (Pics)
Βρείτε μας στο
NEWS

«Μόνο διαφορετική ιδεολογία μπορούν να προσάψουν στον Μιχαλολιάκο», λέει ο δικηγόρος και αδερφός του

Για τον Τάκη Μιχαλόλια, ο αδερφός του δεν νοείται να κατηγορείται για κάτι άλλο εκτός από τις ιδέες του.
Menshouse Team

«Κατ’ επίφαση διεξαγωγή» δίκης χαρακτήρισε τη δίκη της Χρυσής Αυγής ο συνήγορος υπεράσπισης και αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στο Εφετείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το μόνο που μπορούν να προσάψουν στον πελάτη του και αρχηγό της Χρυσής Αυγής είναι «η διαφορετική ιδεολογία».

Επίσης, άφησε αιχμές για την εισαγγελέα λέγοντας: «Γιατί η εισαγγελέας δεν προτείνει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, από τη στιγμή που επέμεινε στην πρότασή της».

Μιλώντας για τον Μιχαλολιάκο τόνισε: «Η διαδρομή του συνάδει με πολιτικό αρχηγό, πατέρα, συγγραφέα, όσο και αν τον λοιδορούν».

Για να καταλήξει: «Δικάστηκε ο κύριος Μιχαλολιάκος ως ναζιστής ή για ποινικά αδικήματα; Για να καταλάβετε πώς αντιλαμβάνονται την κρίση σας. Αυτή η δίκη αντιμετωπίζεται ως πολιτική δίκη. Έγινε κατ’ επίφαση η δίκη, το μόνο που μπορούν να του προσάψουν είναι η διαφορετική ιδεολογία. Δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα. Η εισαγγελέας κατέρριψε όλες τις κατηγορίες. Στον κύριο Μιχαλολιάκο δεν έχουν να του προσάψουν καμία ποινική ενέργεια. Περιμένω να δω το σκεπτικό της απόφασή σας. Τη στιγμή που η εισαγγελέας κι σήμερα επέμεινε στην πρότασή της, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προτείνει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου».