Δώρο την πιο κρίσιμη στιγμή: Το πιο δυνατό χαρτί της Ελλάδας που ανατρέπει τα σχέδια του Ερντογάν
Βρείτε μας στο
NEWS

Με ελληνικούς υπότιτλους: Το απαράδεκτο βίντεο της τουρκικής τηλεόρασης κατά του Μακρόν

Με όλα τα μέσα προσπαθεί να πολεμήσει ο Ερντογάν τον Γάλλο πρόεδρο
Menshouse Team

Μόνο σε μια χώρα που τα κρατικά Μ.Μ.Ε. είναι πλήρως αφοσιωμένα στην προπαγάνδα που θέλει να επικοινωνήσει ο ηγέτης της θα μπορούσε να σκηνοθετηθεί ένα τόσο κακόγουστο και μικροπρεπές βίντεο, όπως αυτό που δημοσίευσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT κατά του Εμάνουελ Μακρόν.

Στο βίντεο, το οποίο έχει μάλιστα ελληνικούς υπότιτλους, εμφανίζεται ένας σχολιαστής με φανέλα της… Εθνικής Γαλλίας, ενώ στη φωτογραφία που συνοδεύει το σχόλιο ο Γάλλος πρόεδρος επιδιώκεται να γελοιοποιηθεί, καθώς εμφανίζεται φορώντας ένα σαρίκι.

Ο σχολιαστής κατηγορεί τον Μακρόν ότι εξέδωσε φετουά (ισλαμική θρησκευτική οδηγία) κατά του Ισλάμ, «ωσάν θέλει να γίνει ο ίδιος ιμάμης», αναφέρει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα και στοχοποιεί το περιοδικό Charlie Hebdo, αναφέροντας ειρωνικά ότι συμπεριφέρεται ως «προπύργιο της ελευθερίας του λόγου». Αναδημοσιεύονται μάλιστα τα επίμαχα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, συνοδευόμενα από ένα πλακάτ πάνω στο οποίο γράφει: «Ντροπή σου Μακρόν».


Το περιεχόμενο του βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 27 δευτερολέπτων, δεν εξαντλείται στο Μακρόν, αλλά όπως αναφέρεται, «το σημερινό μας θέμα είναι το πρόβλημα της Ευρώπης με το Ισλάμ».

Επιστρέφοντας ο σχολιαστής στον Μακρόν, τον κατηγορεί ακόμη για «κατευθυνόμενη, σοβινιστική, γεμάτη μίσος ρητορική» και ότι επιτίθεται κατά του Ισλάμ για να πάρει ψήφους στις εκλογές του 2022, «δίνοντας στην ακροδεξιά αυτό που θέλει».

«Ο Μακρόν πρέπει να σώσει τους μουσουλμάνους στη χώρα του από τη ραγδαία αυξανόμενη και συστηματική διάκριση που αντιμετωπίζουν στη δήθεν χώρα της ελευθερίας, ισότητας και αδερφοσύνης» καταλήγει το βίντεο.

«Έφυγε» στα 52, με το παράπονο: Ο ιπτάμενος Έλληνας γκολκίπερ που περίμενε μάταια 7 μήνες να παίξει στην Ίντερ, δεν το ξεπέρασε ποτέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Έφυγε» στα 52, με το παράπονο: Ο ιπτάμενος Έλληνας γκολκίπερ που περίμενε μάταια 7 μήνες να παίξει στην Ίντερ, δεν το ξ