Αιφνιδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. από το ΚΚΕ – Έκλεισαν άλλοι τέσσερις σταθμοί Μετρό
Βρείτε μας στο
NEWS

Αιφνιδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. από το ΚΚΕ – Έκλεισαν άλλοι τέσσερις σταθμοί Μετρό

Αναπροσαρμογή σχεδιασμού από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας
Menshouse Team

Μπροστά σε μια… δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αναπροσάρμοσαν το σχεδιασμό για το κλείσιμο των σταθμών Μετρό.

Το ΚΚΕ αιφνιδίασε τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς μέλη του «έσπασαν» την κυβερνητική απόφαση και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση συναθροίσεων και διαδήλωσαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία, τηρώντας πάντως τις αποστάσεις ασφαλείας και φορώντας μάσκες. Το πανό στην κεφαλή της πορείας έγραφε: «Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά, τιμάμε τον Νοέμβρη, στο δρόμο του αγώνα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε νέα εντολή για το κλείσιμο και των σταθμών Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Ευαγγελισμός, προκείμενου να… προλάβει διαδηλωτές. Από τους πέντε κλειστούς σταθμούς οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση. Υπενθυμίζεται ότι είχε κλείσει ήδη ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν οι σταθμοί στις 12:00, ωστόσο, με εντολή του αρχηγείου έκλεισαν νωρίτερα.

Στο μεταξύ κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι περίπου από τις 10:30 η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως και το Χίλτον. Κλειστή είναι και η οδός Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως και την Ομόνοια.