Άγρια επίθεση δέκα ατόμων σε άντρα – Τον αναγνώρισαν σε ρατσιστική συγκέντρωση

Λίγο έλειψε να μείνει ανάπηρος...
Άγρια επίθεση δέκα ατόμων σε άντρα - Τον αναγνώρισαν σε ρατσιστική συγκέντρωση
11 Δεκεμβρίου 2020 | 18:25

Ανάπηρος λίγο έλειψε μείνει από το ξύλο που δέχθηκε ένας άντρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ρατσιστική συγκέντρωση κατά των μεταναστών στην πλατεία Ελευθερίας, αναγνωρίστηκε από αγνώστους και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Ή τουλάχιστον, έτσι εξηγεί ο ίδιος την επίθεση. Όπως κατέθεσε μάλιστα στην αστυνομία, τα άτομα που του επιτέθηκαν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστηρίζει πως είχε αναλάβει μία εργολαβία στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και ενώ βρισκόταν έξω από την οικοδομή, ξεπρόβαλαν 8-10 άτομα με μαύρα ρούχα, μαύρες κουκούλες full face και μαύρα αστυνομικά ρόπαλα φωνάζοντας: «Ασφάλεια, ακίνητοι!».

Οι μαυροντυμένοι άντρες τον κύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με τον ίδιο να τονίζει πως πριν αρχίσει ο ξυλοδαρμός σε βάρος του έγινε αναφορά στην παρουσία του στην επίμαχη κινητοποίηση.

Μάλιστα, μαζί με τον άντρα που δέχθηκε την επίθεση βρίσκονταν και ορισμένοι εργάτες του, τους οποίους οι επιτιθέμενοι δεν πείραξαν αλλά αντίθετα, διαβεβαίωσαν ότι δεν θα πάθουν τίποτα. Το όλο περιστατικό κράτησε περίπου 5 λεπτά με τον άντρα να τονίζει σε τοπικά ΜΜΕ: «Από ‘κει θα έφευγα ή ανάπηρος ή πεθαμένος…».

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved