Τραγελαφικό: Έκοψαν πρόστιμο σε εθελοντή αιμοδότη καθώς γυρνούσε από το νοσοκομείο!

Ο άντρας ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα για αιμοδοσία και τελικά, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
Κορονοϊός: Τέλος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις - Οι τέσσερις πιο επικίνδυνοι δήμοι της Αττικής
11 Δεκεμβρίου 2020 | 19:15

Ένα τραγελαφικό και θλιβερό σκηνικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας: πολίτης, που επέστρεφε από αιμοδοσία, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ από την αστυνομία για άσκοπη μετακίνηση!

Πρόκειται για εθελοντή αιμοδότη, ο οποίος γνωστοποίησε το γεγονός στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Τον λένε Απόστολο Δημακόπουλο και εξιστορώντας το περιστατικό στον τηλεοπτικό αέρα είπε πως είχε πάει στο Κρατικό της Νίκαιας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για αιμοδοσία. Γυρνώντας σπίτι του με το λεωφορείο, ομάδες της ΔΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗΣ σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο των περιοριστικών μέτρων και όταν έφτασαν σε αυτό τους εξήγησε τον σκοπό της διαδρομής του.

Ο ίδιος λέει πως μόλις οι αστυνομικοί είδαν πως η μάσκα του γράφει: «Και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή» άρχισαν να του συμπεριφέρονται προκλητικά, του έκαναν σωματικό έλεγχο, χωρίς να φορούν γάντια και να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και όταν είδαν ότι μέσα στη τσάντα του είχε τον «Ριζοσπάστη».

Στην συνέχεια, τον κατέβασαν από το λεωφορείο, του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ και αφού τον είχαν όρθιο για μία ώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στο νοσοκομείο και να βρει τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας προκειμένου να ψάξει το δίκιο του. Ο υπεύθυνος αιμοδοσίας με την σειρά του πήρε το τμήμα ενστάσεων, με το οποίο δεν κατάφερε να βγάλει καμία άκρη.

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved