Μεθυσμένος οδηγός έπεσε σε πεζούς στο Λονδίνο!

Έστειλε κόσμο στο νοσοκομείο και πήγε και ίδιος...
Είναι το Λονδίνο στις πιο αντιπαθητικές πόλεις της Ευρώπης;
11 Δεκεμβρίου 2020 | 19:43

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιοχή του ανατολικού Λονδίνου, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς. Ο λόγος για μία 35χρονη γυναίκα και έναν 25χρονο άντρα, που αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι πλέον σταθεροί αναφορικά με την υγεία τους, καθώς και δύο άντρες ηλικίας 36 και 46 ετών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και φέρεται να ήταν μεθυσμένος. Πάντως, μεταφέρθηκε και ο ίδιος σε νοσοκομείο του νότιου Λονδίνου καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι. Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων με το όχημα να φεύγει από τον δρόμο και να καταλήγει πάνω σε έναν φράχτη.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου δήλωσε πως προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε πεζούς, που έφεραν τραύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα πόδια προτού μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

«Ένα αυτοκίνητο φέρεται να ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και να χτύπησε πεζούς. Περιμένουμε μια ενημέρωση για τραυματισμούς. Σε αυτό το στάδιο το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ μιλώντας σε βρετανικά Μέσα.

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved