Πιο διαβόητος απ' τον Παλαιοκώστα: Ο Νο1 Έλληνας καταζητούμενος μετά από 13 χρόνια έκανε το μοιραίο λάθος
Βρείτε μας στο
NEWS

Μικρά παιδιά σκότωσαν ηλικιωμένο για 200 ευρώ!

Ο παππούς και η γιαγιά τους ήταν μέσα στο κόλπο!
Menshouse Team

Μια φρικιαστική υπόθεση που είχε να κάνει με την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες, μονοπώλησε εξαιτίας της σκληρότητάς της την αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά, τα οποία ήταν μόλις 12 και 14 χρονών και τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία προκειμένου να ληστέψουν τον ηλικιωμένο. Το τρελό ήταν πως την ίδια ώρα, η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Οι ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών αποκαλύφθηκαν όταν οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι.

Τα δυο παιδιά ομολόγησαν και περιέγραψαν την δολοφονία αλλά το σοκ εκτοξεύτηκε όταν μαθεύτηκε η εμπλοκή του παππού και τη γιαγιάς τους. Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.