Απασφάλισε ο Ηλίας Νικολακόπουλος: «Χυδαιότητα αυτό που κάνει η κυβέρνηση με το εμβόλιο»
Βρείτε μας στο

Για προσπάθεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά προς όφελός της την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό έκανε λόγο ο Ηλίας Νικολακόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Εποχή».

Ο γνωστός εκλογολόγος και πολιτικός αναλυτής ψέγει τους μέχρι τώρα χειρισμούς και τονίζει ότι πίσω από τα γεγονότα βλέπει μια συγκεκριμένη στρατηγική με ορίζοντα το προσεχές Φθινόπωρο, όταν και εκτιμά ότι θα πραγματοποιηθούν διπλές εκλογές.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, στόχος της κυβέρνησης είναι να καταφέρει να φτάσει στο καλοκαίρι με τις ελάχιστες δυνατές πολιτικές απώλειες, ποντάροντας στο γεγονός ότι μέχρ τότε θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον COVID-19.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει μια καταστροφή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. Καταστροφή θα είναι και ένας ανεξέλεγκτος αριθμός θανάτων και μια οικονομική καταβύθιση. Είναι προφανώς σε μια αμυντική θέση η κυβέρνηση, διότι έχει κάνει τεράστια σφάλματα στο θέμα της πανδημίας και για αυτό της βγαίνει επιθετικότητα προς την αντιπολίτευση. Και παράλληλα προσπαθεί να φτιάξει μια εικονική πραγματικότητα, μέσω της λύσης του εμβολίου. H κυβέρνηση πουλάει το εμβόλιο, πριν καν έρθει. Πρόκειται για ακραία χυδαιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.