Με κουβέρτες για μάθημα στην Ελλάδα του 2021

Ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες γονείς και μαθητές στη Χαλάστρα
Με κουβέρτες για μάθημα στην Ελλάδα του 2021
11 Ιανουαρίου 2021 | 12:21

Με πολλά εμπόδια αλλά και ευτράπελα συνοδεύτηκε η επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά σχολεία σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί μεγάλη συζήτηση στα social media για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται οι μαθητές των δημοτικών να καθίσουν ξανά στα θρανία εν μέσω της πανδημίας και αίσθηση είχε προκαλέσει η σύσταση των υπεύθυνων σχολείου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης που ζητούσαν από τους γονείς να εφοδιάσουν με κουβερτούλες τα παιδιά τους.

Ο λόφος ήταν η ανάγκη να αερίζονται επαρκώς οι σχολικές αίθουσες προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος από τον Covid 19 και όπως φαίνεται γονείς και κηδεμόνες ανταποκρίθηκαν στις προτροπές καθώς οι μικροί μαθητές εκτός από τις τσάντες και τα κολατσιά του, όντως είχαν μαζί τους και κουβέρτες. Κάτι που συνέβη και σε σχολείο της Ευκαρπίας.

Βέβαια, ήδη συζητείται το κατά πόσο θα βοηθήσει ο… εξοπλισμός τις επόμενες ημέρες όταν και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, θα επισκεφθεί την πατρίδα μας ο χιονιάς, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας συνοδευόμενη ακόμη και από χιονοπτώσεις…

Menshouse.gr © 2024 - All Rights Reserved