Το τερμάτισε: Αμερικανίδα βουλευτής με μάσκα «Μολών Λαβέ» και θεωρίες για… αγρίους και εξωγήινους
Βρείτε μας στο

Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε πρόκειται να είναι και η τελευταία που διάφοροι οικειοποιούνται έννοιες ή σύμβολα με τα οποία ελάχιστη σχέση έχουν. Και η αρχαία Ελλάδα, όπως άλλωστε και άλλοι πολιτισμοί αντίστοιχου επιπέδου, συχνά πέφτουν «θύματα» συμπεριφορών όπως αυτής της Αμερικανίδας Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία εμφανίστηκε φορώντας μάσκα «Μολών Λαβέ», σε μια κίνηση που πάντως δεν τιμά τους Σπαρτιάτες, καθώς φαίνεται πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα σε τι αναφέρεται.

Έτσι κι αλλιώς, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την φωτογραφία, η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, δεν διαθέτει καν την στοιχειώδη λογική να αντιληφθεί ότι η φράση που αποδίδεται στον Λεωνίδα ως απάντησή του στις πολυάριθμες περσικές δυνάμεις θα έπρεπε να είχε γραφτεί διαφορετικά στα λατινικά για να βγάζει οποιοδήποτε νόημα. Τώρα, όποιος στέκεται απέναντί της, το μόνο που διαβάζει είναι κάτι σαν… «μόλον λέιμπ».

Ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό μοιάζει με απλό πταίσμα μπροστά σε αυτά που πρεσβεύει γενικότερα. Ας ξεκινήσουμε αρχικά από το γεγονός ότι υποστηρίζει με φανατισμό τον Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη και σήμερα και αφού έχουν προηγηθεί όλα τα τραγελαφικά του προηγούμενου διαστήματος…

Και μιας και αναφερθήκαμε έστω και από σπόντα στο… διάστημα, ας περάσουμε στο επόμενο level. Η εν λόγω κυρία έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για την σχέση του διαστήματος με τις μεγάλες φωτιές στην Καλιφόρνια το 2018. Σύμφωνα με όσα λέει, όλα ξεκίνησαν όταν εξωγήινοι πυροδότησαν μια τεράστια ακτίνα λέιζερ από το υπερπέραν, με στόχο να πλήξουν την Γη…

Επιπλέον, η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία φυσικά επιμένει ότι ο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές, δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με το ενδεχόμενο εκτέλεσης πολιτικών αντιπάλων μελών των Δημοκρατικών, ενώ  συνδέεται με την QAnon, υιοθετώντας την πέρα από κάθε φαντασία θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία κανίβαλοι παιδόφιλοι σατανιστές οργάνωσαν μια τεράστια κίνηση εναντίον του Τραμπ.

Με όλα αυτα, δεν μοιάζει καθόλου παράξενο το γεγονός ότι οι Ρεπουμπλικάνοι την έχουν θέσει στο περιθώριο, αν και το πραγματικά ανησυχητικό είναι ότι ακόμη κι έτσι αρκετοί την στηρίζουν ακόμα.

Νικάει και τη φαρυγγίτιδα: Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής που χαρίζουν την πρωτιά στην Μαρίνα Σάττι (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Νικάει και τη φαρυγγίτιδα: Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής που χαρίζουν την πρωτιά στην Μαρίνα Σάττι (Pics)