«Απασφάλισε» η Κλέλια Ρένεση…
Βρείτε μας στο

Με τον δικό της, ξεχωριστό, τρόπο η Κλέλια Ρένεση σχολίασε εκείνο το κομμάτι της επικαιρότητας που έχει κάνει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας να αηδιάσει από τις εκφάνσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς οι οποίες αποτελούν όνειδος για το ίδιο το είδος.

Και μέσω ανάρτησής της δίνει επιπλέον προεκτάσεις, σχολιάζοντας και εκείνο το κομμάτι μιας διαδικασίας που έρχεται να προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Και επειδή τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι γνωρίζουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις μια… αγωγή πάντα σε περιμένει στην γωνία, παραθέτουμε το ποστάρισμά της στο οποίο είναι σαφές ότι αναφέρεται στον χώρο του θεάματος αλλά και του ψαρέματος, καθώς κάνει λόγο για κλόουν αλλά και σουπιές.

«Αμολήσαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει κ ξεκατινιάζει στα παράθυρα ολη την νομικη διαδικασία, κ πολυ συντομα, ολος ο κοσμος θα αγοραζει πασατέμπο για να δει αυτο το ιλαροδικαστικο δραμα λαιβ στις ειδησεις, με τα θυματα να εκθετονται κ να βιαζονται απ τον καναπε του καθενος, κ βεβαιως ειναι ζητημα χρονου κανεις να μη θυμάται καν οτι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλακια… η τεχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν διπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;», έγραψε η ηθοποιός.