Άρση μέτρων: Πότε θα ανοίξουν γυμνάσια και λύκεια
Βρείτε μας στο

Τα σενάρια που ακούγονταν τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Η κατάσταση στη χώρα και ειδικά στην Αθήνα βρίσκεται σε οριακό σημείο και η αναχαίτιση της προέλασης του ιού είναι μονόδρομος για να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Για το λόγο αυτό μπαίνουμε σε ένα νέο, πιο σκληρό lockdown, με μέτρα που σκοπό έχουν να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κινητικότητα των πολιτών, προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού.

Έτσι εκτός από την αλλαγή στους κωδικούς 2 και 6, αλλάζουν και οι ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα στις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο η κυκλοφορία δεν θα επιτρέπεται από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο θα έχουμε νέα δεδομένα και αλλαγή καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 7 αντί για τις 6.

Μοναδικές εξαιρέσεις η Αττική και η Θεσσαλονίκη, όπου τις καθημερινές η απαγόρευση θα ξεκινά από τις 9 το βράδυ και έως τις 5 το πρωί.

Τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο Πέμπτη στις 6 το πρωί, έως την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι