Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ο Κυρανάκης δίνει στον αέρα τα στοιχεία του πολίτη
Βρείτε μας στο

Με την κοινωνία να προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το πρωτοφανές περιστατικό βίας που συνέβη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με αρνητικούς «πρωταγωνιστές» άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ίσως ορισμένοι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο διακριτικοί στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν δημόσιο βήμα για να αρθρώσουν άποψη. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για πολιτικούς του κυβερνώντος κόμματος το οποίο διαχειρίζεται την εξουσία.

Προφανώς με αυτή την γνώμη δεν συμφωνεί ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που αν και νομικός, μάλλον ξέχασε ότι απαιτείται εισαγγελική διαταγή προκειμένου να δημοσιοποιηθούν στον αέρα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ανθρώπων στους οποίους δεν έχει απαγγελθεί καν κάποια κατηγορία.

Έτσι κατά την διάρκεια παρουσίας του σε πάνελ του τηλεοπτικού σταθμούo Open με αφορμή τα ντροπιαστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, τα έβγαλε όλα στον αέρα, προκαλώντας μάλιστα και την αντίδραση του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου.

Ακολούθησε έτσι τον δρόμο που χάραξε πριν κάμποσους μήνες ο συνάδελφός του, βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος είχε πράξει αναλόγως, εισπράττοντας και εκείνος την αποδοκιμασία μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης.