Οριστικό: «Κλείδωσε» η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση
Βρείτε μας στο

Πιθανότατα ακόμη και σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο θα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση για το άνοιγμα της εστίασης, μετά από 6 μήνες που τα σχετικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, δημιουργώντας προβλήματα τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και υπαλλήλους του χώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση αποφάσισε την άρση των περιορισμών από την Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου η την Τρίτη, 47 Μαΐου η οποία επίσης είναι αργία λόγω μεταφοράς της Πρωτομαγιάς. Φυσικά αυτό δεν θα συμβεί δίχως όρους αφού θα υπάρξουν μέτρα αναφορικά με τις αποστάσεις ασφαλείας αλλά και τον ανώτατο αριθμό πελατών που θα επιτρέπεται να βρίσκονται εκεί.

Οι ειδικοί φαίνεται να καταλήγουν σε αυτή την εισήγηση την οποία θα κάνει αποδεκτή η κυβέρνηση βλέποντας την άθλια εικόνα που επικρατεί πλέον σε ολοένα και περισσότερα πάρκα ή πλατείες όπου τα βράδια επικρατεί το αδιαχώρητο, χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, όπως απλά οι μάσκες…

Κι ενώ τα νέα για τους χώρους εστίασης αναμένεται να είναι ευχάριστα, δεν θα συμβεί το ίδιο και για τις μετακινήσεις του Πάσχα αφού ουσιαστικά η κυβερνητική επίτροπος, Αριστοτελία Πελώνη ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα επιτραπούν μετακινήσεις.