Αύξηση πάνω από 50%: Οι μέρες της αθωότητας στο Netflix τελείωσαν…
Βρείτε μας στο

Ένα email σε αρκετά εκατομμύρια συνδρομητών ανά τον κόσμο ξεκίνησε να στέλνει η διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix, ενημερώνοντας του χρήστες ότι «Ο λογαριασμός σου στο Netflix είναι για σένα και για όσους ζουν μαζί σου, στο νοικοκυριό σου».

Η πραγματικότητα είναι πως τα τελευταία χρόνια, και ειδικά από όταν μπήκε στη ζωή μας ο κορωνοϊός, εκατομμύρια χρήστες μοιράζονταν τον κωδικό τους με φίλους και συγγενείς, κάτι που στερούσε σημαντικά έσοδα από την εταιρεία.

Η εταιρία αποφάσισε στο εξής, σε όσους συνδρομητές συνεχίσουν να μοιράζονται τον προσωπικό τους κωδικό, να επιβάλλει έξτρα χρέωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Netflix, το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει ένας χρήστης του για να διαμοιράσει τον λογαριασμό του με έναν τρίτο, διαμορφώνεται ως εξής:

Όσοι πληρώνουν το βασικό πακέτο του Netflix δεν θα μπορούν να βάλουν ένα έξτρα άτομο στον λογαριασμό τους (το ίδιο αφορά και για εκείνους που πληρώνουν το Standard with Ads).

Όσοι πληρώνουν το πιο ακριβό πακέτο Premium που προσφέρει 4K ανάλυση (€13.99 στην Ελλάδα), θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν δύο έξτρα μέλη με 7.99 ευρώ για το καθένα κάθε μήνα. Εάν ένας χρήστης δεν πληρώνει, τότε δε θα έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του.Όσοι πληρώνουν το κανονικό (Standard) πακέτο συνδρομής των €10.99 στην Ελλάδα θα χρειαστεί να δίνουν έξτρα 7 ευρώ κάθε μήνα σε περίπτωση που πιαστούν να μοιράζονται τον κωδικό τους.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τεστ μνήμης: Θυμάσαι τον παικταρά του ΠΑΟ με το σπάνιο ταλέντο που τον λύγισε το υπέρογκο ποσό;