Πάμε τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου από όπου οι αντιφατικές διαρροές για την ημερομηνία των εκλογών δημιουργούν σύγχυση. Από τη μία πλευρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί δημόσια να ξορκίσει τα σενάρια πρόωρης αναμέτρησης εντός του 2026, επιμένοντας ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της θητείας του το 2027.
Από την άλλη, όμως, η απόφασή του να θέσει ολόκληρο τον μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας σε κατάσταση απόλυτου εκλογικού συναγερμού, με τους υπουργούς και τους βουλευτές να ενεργοποιούνται για την εκλογική μάχη σε ολόκληρη την επικράτεια, δεν είναι συμβατή με όσα λέει δημοσίως.
Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr
Δημοφιλέστερα Ημέρας
1
Παιχνίδια
Κουίζ ελληνικής ιστορίας: 10 απλές ερωτήσεις που οι μισοί Έλληνες απαντούν λάθος! Εσύ;
2
Μπάλα
Κατά τα 2/3 κομπλέ: Το κομμάτι που λείπει από τα χαφ στον ΠΑΟ του Νίστρουπ
3
Στέκια - Φαγητά
Οι πίτες είναι ειδική παραγγελία: Το θεϊκό σουβλάκι με τα 4 υλικά διαλεγμένα ένα ένα που έχει κάνει όλη την Αθήνα να παραμιλάει
TAGS: