Οι πρώτες φωτογραφίες: Εκεί κρυβόταν ο χρυσαυγίτης Παππάς για να αποφύγει τη σύλληψη (Pics)
Βρείτε μας στο

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην δεχθεί τις αιτήσεις αναστολών των καταδικασθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όλη η ηγεσία του ναζιστικού κόμματος οδηγήθηκε στη φυλακή. Όλη; Όχι! Εκτός από τον Λαγό για τον οποίο εκκρεμεί ακόμα το ζήτημα της άρσης της ευρωβουλευτικής του ασυλίας, αγνοείται επίσης και ο Χρήστος Παππάς, δηλαδή ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε την Πέμπτη την Νέα Δημοκρατία για αδράνεια ως προς το ζήτημα των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής, το κυβερνών κόμμα φαίνεται πως έχει άλλη άποψη και με ανακοίνωσή του πετάει το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μιλάει για τις νέες ευμενέστερες διατάξεις για τους περιοριστικούς του όρους που άλλαξαν με βούλευμα επί ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, τονίζει πως εφόσον οι περιοριστικοί όροι ήταν πιο χαλαροί θα ήταν παράνομο να τον παρακολουθεί η αστυνομία. Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, κάτι τέτοιο θα αντιστοιχούσε σε «πρακτικές στάζι».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τον Αύγουστο του 2015, οι περιοριστικοί όροι για τον Χρήστο Παππά έγιναν πολύ ευνοϊκότεροι καθώς έπρεπε να εμφανίζεται μόνο μία φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του, αντί για τρεις που ίσχυε μέχρι τότε (1, 10 και 20 του μηνός), ενώ δεν ήταν πια υποχρεωμένος να διανυκτερεύει στην κατοικία του στου Παπάγου.

Την 1η Οκτωβρίου, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στο τοπικό τμήμα ως όφειλε, η Αστυνομία το κατέγραψε και έκτοτε ο Χ. Παππάς δεν έχει εμφανιστεί, καθώς κάτι τέτοιο δεν απαιτείτο πλέον βάσει των νέων ευμενέστερων διατάξεων για τους περιοριστικούς του όρους, που άλλαξαν με βούλευμα επί ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόλα αυτά η Ελληνική Αστυνομία δεν θα επιτρεπόταν σε καμία περίπτωση να παρακολουθήσει έναν πολίτη, ακόμα και εάν πρόκειται για έναν υπόδικο, καθώς είναι όργανο μιας ευνομούμενης πολιτείας με ισχυρό κράτος δικαίου.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Όσοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο ήταν αρμοδιότητα της ΕΛ.ΑΣ, μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, παραπέμποντας σε τακτικές της Στάζι και όχι μιας φιλελεύθερης Δημοκρατίας. Επειδή μάλλον δεν γνωρίζουν πως λειτουργούν τα ευνομούμενα κράτη, να τους ενημερώσουμε, ότι παρακολουθήσεις γίνονται μόνο με εντολή εισαγγελέα και όταν το κράτος δικαίου γίνεται α λα καρτ, παύει να είναι κράτος δικαίου.

Αυτονόητες μεν, απαραίτητες δε, διευκρινήσεις για ανθρώπους που προσπάθησαν να “ελέγξουν όλους τους αρμούς της εξουσίας”, αλλά δεν τα κατάφεραν, και σήμερα υπόσχονται “η επόμενη φορά να είναι αλλιώς”».