Σε ρυθμούς προεδρικών εκλογών βρίσκονται οι ΗΠΑ καθώς στις 3 Νοεμβρίου οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν θα αναμετρηθούν στις κάλπες. Και ο μεγάλος κερδισμένος του φετινού NBA πάντως, ο Λεμπρόν Τζέιμς, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση.
Για να βλέπεις πιο συχνά τα καλύτερά μας άρθρα Add Menshouse.gr on Google
Όπως αναμενόταν, ο Τζέιμς θέλει όσο τίποτα να ηττηθεί ο Τραμπ σε αυτές τις εκλογές και δεν δίστασε μέσα από τα social media του να περάσει το δικό του μήνυμα.
Ο ηγέτης των LA Lakers χρησιμοποίησε μια εικόνα από το πρόσφατο debate μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν, έβαλε έναν κλόουν στο πρόσωπο του νυν προέδρου των ΗΠΑ και ζήτησε από τους Αμερικανούς να πάνε να ψηφίσουν.
Δείτε την ανάρτηση του Τζέιμς:

Δημοφιλέστερα Ημέρας
1
Διακοπές
Βουτιές σε ζεστά νερά, μακριά από τη βαβούρα: Το χωριό που θυμίζει νησί έγινε η νο1 επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια
2
Taste
Κατεβαίνουν από τα βόρεια προάστια στην Καλλιθέα για να τα δοκιμάσουν: Για τα καλύτερα σοκολατάκια της Αθήνας αξίζει να κάνεις χιλιόμετρα
3
Παιχνίδια
10 ερωτήσεις βασικής ύλης: Μπορείς πάνω από 8/10 στο μαθηματικό κουίζ που φαίνεται πανεύκολο αλλά οι περισσότεροι χάνουν;
TAGS: