Ελλάδα, η χώρα που λίγες ώρες πριν το lockdown συμβαίνει αυτή η ντροπή (Pics)
Βρείτε μας στο

Τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι τόσο φωτεινά όσο η μαύρη μαυρίλα: τα νούμερα των κρουσμάτων- παρά το γεγονός πως είμαστε στην «καρδιά» του δεύτερου lockdown- δε λένε να πέσουν, την στιγμή που έχουν εκτοξευτεί αυτά των θανάτων και των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα, η κυβέρνηση βλέποντας την κατάσταση να χειροτερεύει αναγκάστηκε να προχωρήσει σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 21.00 και 05.00, αρχής γενομένης από αύριο Παρασκεύη.

Φυσικά, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν τόσο πολύ και ο φόβος να δούμε εικόνες Ιταλίας στη χώρα μας γίνονται από απίθανο σενάριο απολύτως ρεαλιστικό, ευθύνη έχουν άπαντες- τόσο οι πολίτες που συχνά-πυκνά δεν τηρούν τα μέτρα, όσο και η πολιτική ηγεσία.

Ο Κυρικάκος Μητσοτάκης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή φρόντισε να αναλάβει αυτές της κυβέρνησης, τονίζοντας τα τρία (οφθαλμοφανή, είναι η αλήθεια) «λάθη» της:

«Θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε μάσκα νωρίτερα, να περιορίσουμε τη διασκέδαση νωρίτερα, να περιορίσουμε την Βόρεια Ελλάδα νωρίτερα», ήταν τα λόγια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, πριν περάσει σε «επίθεση» προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «Στη χώρα μας συμβαίνει το εξής παράδοξο. Δεν ενοχοποιείται ο covid, αλλά η κυβέρνηση. Μας είπατε ότι «αν ήμουν εγώ δεν θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση». Ναι, με ένα νόμο κι με ένα άρθρο! Πάλι καλά που δεν κηρύξατε το νέο υγειονομικό αντιμνημόνιο!»

Το μεγάλο ζητούμενο, φυσικά, είναι το τι κάνουμε από δω και πέρα συνολικά ως χώρα…

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»