Πιο δραστικό απ’ τη Pfizer: Το σημαντικότερο εμβόλιο στην ιστορία της επιστήμης που θα τελειώσει οριστικά τον εφιάλτη των κορωνοϊών
Βρείτε μας στο
Newsroom

«Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες!»

Το δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...
Menshouse Team

Το να πει κανείς πως η χώρα μας εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερβολικό. Ο κορωνοϊός έχει «γονατίσει» σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα, με τα νούμερα των κρουσμάτων, των θυμάτων και των νοσηλευόμενων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ν’ αυξάνονται συνεχώς.

Φυσικά, σύσσωμος ο πλανήτης βρίσκεται σε μία παρόμοια κατάσταση μ’ εμάς, με το εμβόλιο κατά του covid-19 να είναι η μεγάλη ελπίδα της υφηλίου προκειμένου ν’ απαλλαγούμε μια και καλή από τον εφιάλτη.

Στο ευχάριστο νέο της ημέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Στέλιος Πέτσας, δήλωσε σήμερα πως τα πράγματα βαίνουν καλώς στον τομέα του εμβολίου και, μιας και τώρα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα για ιό απ’ ό,τι προ μερικών μηνών, και ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει εμβολιαστεί το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε από Ευρώπη και Αμερική ανακοινώσεις για τα εμβόλια. Πολλές εταιρείες προχωρούν σε αποτελεσματικά και ασφαλή εμβόλια, με πλάνο το τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου. 

Το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει πάρα πολλά εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα»

 

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά