Σε 3 χρόνια απ' την Pfizer: Έτσι θα λειτουργούν τα mRNA εμβόλια για τον καρκίνο που τον μετατρέπουν σε απλή νόσο
Βρείτε μας στο

Είναι ο μεγάλος, και εν πολλοίς εύλογος, φόβος αρκετών ανθρώπων όταν η κουβέντα έρχεται στο ζήτημα του εμβολιασμού- και δεν αναφερόμαστε μονάχα στους αρνητές της πανδημίας, αλλά και στους… εχέφρονες: κατά πόσο είναι ασφαλές ένα εμβόλιο που φτιάχτηκε υπό πρωτοφανή πίεση χρόνου προκειμένου ν’ απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τον καταραμένο τον κορωνοϊό;

Μπορούμε να εμπιστευτούμε απόλυτα τους ειδήμονες που λένε και ξαναλένε κι εν συνεχεία ξαναλένε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και πως οι παρενέργειες που παρατηρούνται είναι το «κλασικό» ποσοστό που συναντά κανείς σε όλα τα εμβόλια και είναι πολύ κάτω του 1%;

Οι απανταχού «ψεκασμένοι» μοιάζουν να αντλούν πρωτοφανή απόλαυση κάθε φορά που διαβάζουν που κάποιος, κάπου στον κόσμο, έπαθε το οτιδήποτε μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid.

Επομένως, ήταν απολύτως λογικό να… ξεσαλώσουν όταν κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση πως ένας γιατρός στην Κέρκυρα παρέλυσε λίγα μόλις λεπτά μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Το αποτρόπαιο «πάρτι» με τα διάφορα «Σας τα λέγαμε» και «Τραβάτε να κάνετε το εμβόλιο μόνοι σας αν θέλετε» άναψε αμέσως, όμως ουδείς φάνηκε να δίνει σημασία σε αυτό που κάθε ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του προσέθετε στην πολύ περίεργη αυτή κατάσταση: «υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες», έγραφαν όσοι σέβονταν υποτυπωδώς τους εαυτούς τους και τους αναγνώστες τους.

Παράλυση μετά το εμβόλιο: Όχι, τελικά δεν ήταν ελαττωματική η παρτίδα στην Κέρκυρα...

Εν τέλει οι αδιευκρίνιστες συνθήκες διευκρινιστήκαν και μάλλον θ’ απογοητεύσουν τους διαχρονικά βιαστικούς αρνητές: σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το μεγάλο τοπικό site της Κέρκυρας corfutvnews.gr ο γιατρός που λέγεται πως παρέλυσε μετά τη 2η δόση είναι ο ίδιος που κατηγορείται ότι παραβίασε την σειρά προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, κάνοντας τα εμβόλια σε φίλους του και γνωστούς του.

Μάλιστα, η υπόθεσή του έφτασε μέχρι τα αυτιά του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον αντικατέστησε αμέσως και διέταξε να διενεργηθεί ΕΔΕ εις βάρος του. Οι πληροφορίες (που κανείς δεν έχει βγει να διαψεύσει…) αναφέρουν πως αφότου έφαγε την «καμπάνα», ο γιατρός άρχισε να παρουσιάζει τις παρενέργειες και να διαμαρτύρεται για έντονα συμπτώματα.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Για το ύποπτο αυτό περιστατικό πήρε θέση και ο  καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης (17/2) στην τηλεόραση έριξε άπλετο φως στην υπόθεση:

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλυση μετά το εμβόλιο: Όχι, τελικά δεν ήταν ελαττωματική η παρτίδα στην Κέρκυρα...

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφόρησε η είδηση περί παράλυσης. Σύμφωνα με τα όσα είπε λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου ενημέρωσης που αποκάλυψε την ασθένεια του γιατρού είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Επομένως, κατά πώς φαίνεται- κι αφού τονίσουμε πως ο γιατρός που ισχυρίζεται πως παρέλυσε είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά- η υπόθεση με τις διαβόητες παρενέργειες από τον εμβολιασμό είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν που αρχικά παρουσιάστηκε.

Λυπούμαστε αγαπητοί μας αρνητές, αλλά…