«Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα αν μιλήσεις»: Η γυναίκα που έκαψε τον Λιγνάδη παρά τις απειλές
Βρείτε μας στο

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος της μυστηριώδους γυναίκας που εμφανίστηκε με κατάθεση – φωτιά κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον του εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή, οδηγώντας τον τελικά στη σύλληψη.

Πρόκειται για γυναίκα η οποία βρισκόταν για πάρα πολλά χρόνια κοντά στον σκηνοθέτη, ούσα ερωτευμέvη μαζί του. Η ίδια τον γνώρισε στα 19 της χρόνια, όταν σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης και έμεινε στη ζωή του για 19 ολόκληρα έτη «μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι του» – όπως κατέθεσε.

Η σχέση τους έληξε μόλις εκείνη κατάλαβε τι συνέβαινε με τον Λιγνάδη και πληθώρα ανηλίκων που συχνά έβλεπε στο σπίτι του. «Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα εκεί νεαρά αγόρια και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», υποστήριξε.

Όπως είπε, το 2016 προειδοποίησε τον σκηνοθέτη πως θα μιλήσει στην Αστυνομία για όσα λαμβάνουν χώρα στο σπίτι του. «Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω», του είπε με τον ίδιο να απαντά: «Αν το κάνεις θα σου τινάξω με όπλο τα μυαλά στον αέρα».

Στην κατάθεσή της, υποστήριξε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και δεν μίλησε ποτέ μέχρι σήμερα. Έναν χρόνο μετά, σταμάτησε να τον συναντά και εξαφανίστηκε από τη ζωή του.

Ο Λιγνάδης από τη μεριά του, αρνείται τα πάντα και δεν δέχεται να μιλήσει στον οποιονδήποτε παραμένοντας στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, μέχρι να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)