Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγή στις ώρες μετά την έκρηξη των κρουσμάτων
Βρείτε μας στο

Είμαστε αναμφίβολα στην πιο περίεργη φάση από την έναρξη της πανδημίας. Την ώρα που οι αριθμοί βρίσκονται στον θεό και οι ΜΕΘ στενάζουν η κυβέρνηση αποφασίζει να αρχίσει το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας. Κάποιοι μιλούν για σπασμωδική κίνηση που επιβάλουν οι συνθήκες καθώς τα κρατικά ταμειακά διαθέσιμα είναι πλέον στο κόκκινο. 

Κάποιοι άλλοι μιλούν για λογική κίνηση, καθώς αποδείχτηκε στην πράξη ότι το τωρινό μείγμα μέτρων δεν είναι αποτελεσματικό και πρέπει άμεσα να αλλάξει. Το βέβαιο είναι ότι το προσεχές διάστημα θα δούμε τον έναν κλάδο μετά τον άλλο να ανοίγει και την οικονομία να περνά σε μια φάση κανονικότητας. 

Λιανεμπόριο, σχολεία, εστίαση, γυμναστήρια θα ανοίξουν με μέτρα και περιορισμούς, ενώ ακούγεται έντονα ότι μπορεί το Πάσχα να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Η άρση της συγκεκριμένης απαγόρευσης δεν θεωρείται ακόμα δεδομένη, καθώς οι λοιμωξιολόγοι αντιδρούν, προειδοποιώντας ότι ακόμα δεν έχουμε δει την κορύφωση του τρίτου κύματος. 

Δεδομένη ωστόσο θεωρείται η ημερομηνία κατάργησης του sms στο 13033. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει, καθώς οι επιτελείς της κυβέρνησης έχουν κυκλώσει την 10η του Μάη.

Λίγο πριν αρχίσει και επίσημα δηλαδή η τουριστική περίοδος (ξεκινά στις 14/5) τα sms θα τελειώσουν και θα μπούμε στο πιο μεγάλο crash test. Η πλειονότητα των περιορισμών θα έχει ερθεί και η κανονικότητα θα έχει επιστρέψει (μόνο η χρήση της μάσκας θα εξακολουθήσει να είναι υποχρεωτική).

Όλοι ελπίζουν ότι η θερμοκρασία και το καλοκαίρι της Ελλάδας… θα βάλουν το χέρι τους και δεν θα δούμε μια νέα έκρηξη κρουσμάτων εκείνη την περίοδο.   

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της