Βρείτε μας στο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και η άρση των απαγορεύσεων του lockdown προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι θεωρούν ότι με τους εμβολιασμούς να προχωρούν και το τείχος ανοσίας να χτίζεται δεν πρόκειται να ξαναδούμε καραντίνα ούτε το φθινόπωρο, περίοδο που οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για νέα έξαρση του ιού. 

Πλέον λίγα έχουν μείνει για να θυμίζουν τις απαγορεύσεις του προηγούμενου διαστήματος και αυτά τα λίγα τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν τελειώσει. 

Πιο συγκεκριμένα σε λίγες μέρες, στις 12 Ιουνίου δηλαδή αναμένεται να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση για να πάρει σειρά το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Η ημερομηνία- σταθμός για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 00:30 που ισχύει σήμερα είναι η 15η Ιουνίου.

Οι λοιμωξιολόγοι εκτιμούν ότι η 15/6 είναι η καλύτερη ημερομηνία καθώς δεν θέλουν να δοθεί στον κόσμο πιο νωρίς η εικόνα της ολικής χαλάρωσης που μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες. 

Με το πρόγραμμα εμβολιασμού να συνεχίζεται οι επιδημιολόγοι θεωρούν ότι πλέον το φως στην άκρη του τούνελ της πανδημίας έχει φανεί. Αρκεί να φτάσουμε στον μαγικό αριθμό 60% στους εμβολιασμένους που θα σημάνει το χτίσιμο του τείχους ανοσίας που θα τελειώσει τον κορωνοϊό στη χώρα μας…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…