Μπήκαν, αλλά σε άλλο σπίτι: Ποιοι ήταν τελικά οι 3 ληστές που περιέγραψε ο πιλότος στην κατάθεσή του

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της υπόθεσης των Γλυκών Νερών, η ομολογία του 32χρονου πιλότου ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που το τμήμα ανθρωποκτονιών φέρεται να γνώριζε από την αρχή: πως ο σύζυγος της Κάρολαϊν είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους κι είχαν διαρρεύσει και στον Τύπο έδειχναν ότι ουδέποτε είχαν πλέον την παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα του δράστη. Περίμεναν από τον 32χρονο πιλότο να ομολογήσει, όμως θεωρούσαν ότι ακόμα και αν δεν το έκανε η υπόθεση είναι τόσο καλά δεμένη που δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην έκβασή της.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι οι αρχές θεωρούν ότι εκτός από τον γρίφο του εγκλήματος, έλυσαν και το… μυστήριο με τους 3 ληστές. Πιστεύουν ότι ο πιλότος χρησιμοποίησε ένα αφήγημα το οποίο είχε ακούσει, καθώς 3 ληστές υπήρχαν μόνο που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα Γλυκά Νερά.

Πιστεύουν ότι ο πιλότος ουσιαστικά περιέγραφε μια ληστεία καρμπόν με εκείνη που είχε μάθει ότι έγινε στο σπίτι του εκπαιδευτή του για δυο λόγους. Αφενός για να γίνει πιστευτός καθώς περιέγραφε λεπτομέρειες μιας σκηνής που έγινε περίπου έτσι (σε άλλο χρόνο και σε άλλο σπίτι) αφετέρου για να αποπροσανατολίσει τις αρχές και να τις κάνει να πιστέψουν ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα.

Δεν τυχαίο άλλωστε που γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές πείστηκαν απ’ το αφήγημά του και θεώρησαν ότι μπορεί όντως να πρόκειται για τους ίδιους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του εκπαιδευτή του και χτύπησαν τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις αρχές ήταν μια καλή προσπάθεια για να καλύψει ένα τέλειο έγκλημα που όμως δεν υπολόγιζε κάτι βασικό. Ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει…