Την πάτησε: Τα 2 στοιχεία των αρχών που δείχνουν ότι η δολοφονία της Καρολάιν ήταν 1000% προμελετημένη
Βρείτε μας στο

Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι το δεύτερο σχέδιο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει εκπονηθεί μετά τη σύλληψή του και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 32χρονος πιλότος προσπαθώντας να σπάσει τα ισόβια αλλάζει το αφήγημα του προκειμένου να ρίξει την ευθύνη στην Καρολάιν. Η δεύτερη δολοφονία της συζύγου του σκοπό έχει να την παρουσιάσει ασταθή και επικίνδυνη για το μωρό, προκειμένου ο Αναγνωστόπουλος να εμφανιστεί ως φιλεύσπλαχνος πατέρας, που θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη του από τα νύχια της μητέρας του. Μόνο που το συγκεκριμένο παραμύθι έχει δράκο, τον οποίο ο πιλότος δεν έχει δει.

Το αφήγημα του φονιά όχι μόνο στοχοποιεί την Καρολάιν, αλλά ρίχνει στα μαλακά τον Αναγνωστόπουλο, καθώς θα υποστηρίξει ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής, χωρίς να να υπάρχει ο παραμικρός σχεδιασμός. Και κάπου εδώ οι αρχές βάζουν τα γέλια.

Γιατί γνωρίζουν πώς ό,τι και αν υποστηρίξει ο πιλότος, υπάρχουν 2 στοιχεία που δεν μπορεί να καταρρίψει με τίποτα. Και αυτά τα 2 στοιχεία επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η δολοφονία της Καρολάιν ήταν προμελετημένη και έγινε με κρύο αίμα. Ποια είναι αυτά τα 2 στοιχεία;

Α) Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων η κάρτα μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας της μεζονέτας αφαιρέθηκε 3 περίπου ώρες πριν το έγκλημα. Ο Αναγνωστόπουλος τις έβγαλε, τις έκοψε με ψαλίδι και στη συνέχεια τις ξεφορτώθηκε πετώντας τις στη λεκάνη της τουαλέτας. Θα μπορούσε να στηρίξει το αφήγημα περί βρασμού ψυχής, αν η κάρτα είχε αφαιρεθεί μετά το έγκλημα, στην προσπάθεια του να εξαφανίσει τα ίχνη του. Το γεγονός ότι το έκανε ώρες πριν δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε πάρει την απόφαση του να δολοφονήσει την Καρολάιν πολλές ώρες πριν και δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα βρασμού ψυχής.

Β) Η ανάλυση του ρολογιού της Καρολάιν δείχνει ότι το κορίτσι δολοφονήθηκε την ώρα που κοιμόταν. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Στο επιστημονικής φαντασίας αφήγημά του ο Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αμέσως μετά τον καυγά τους την ώρα που ήταν ακόμα ξύπνια. Οι ενδείξεις του ρολογιού όμως τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ενήργησε βρόμικα και ύπουλα περιμένοντας το θύμα να κοιμηθεί για να το πιάσει στον ύπνο και να μην προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Τα δυο αυτά στοιχεία των αρχών είναι τόσο ισχυρά που δείχνουν τον μοναδικό δρόμο που αξίζει στον πιλότο. Στη φυλακή για τα επόμενα 20 χρόνια (16 για την Καρολάιν και 4 για το σκυλάκι που κρέμασε).

Την πάτησε: Τα 2 στοιχεία των αρχών που δείχνουν ότι η δολοφονία της Καρολάιν ήταν 1000% προμελετημένη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ