Τα αθώα θύματα: Η άνιση μάχη των πυροσβεστών για να σωθούν τα ζώα απ’ τις φλόγες (Vid)
Βρείτε μας στο

Εκτός από τους ανθρώπους, τα σπίτια και τις περιουσίες τους, σε αυτή τη μάχη με τις φλόγες κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τα πιο αθώα θύματα. Τα ζώα.

Εκείνα που βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει έψαχναν με αγωνία έναν τρόπο διαφυγής από τον όλεθρο. Εκείνα που εθελοντές και πυροσβέστες προσπαθούσαν με κίνδυνο της ζωής τους να σώσουν από τις φλόγες.

Οι εικόνες στην Βαρυμπόμπη ήταν συγκλονιστικές. Από εκείνες που βλέπεις και δεν βγαίνει η μιλιά απ’ το στόμα σου. Πυροσβέστες να βλέπουν στα δυο μέτρα ανυπεράσπιστα ζωάκια σε κίνδυνο, να  προσπαθούν να τα σώσουν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να τα χάνουν από τα μάτια τους.

Είδαμε πυροσβέστες να περνούν ανάμεσα στις φλόγες για να σώσουν ένα σκυλάκι, εθελοντές να μην μπορούν να αναπνεύσουν από τον καπνό και όμως να συνεχίζουν.

Ευτυχώς υπήρχαν και εικόνες σαν αυτή που θα δείτε στο βίντεο που τους έδιναν κουράγιο. Η εικόνα ενός ζώου που σώθηκε ήταν η ελπίδα ότι η ζωή στο τέλος θα νικήσει. Χάρη σε εκείνους, που ο τετράποδος φίλος τους δεν θα ξεχάσει ποτέ. Τους εθελοντές του φιλοζωικού του Δήμου Αχαρνών.

Το βίντεο του Έθνους και του Κώστα Ασημακόπουλου θα μιλήσει στην ψυχή σας

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της