Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις εντός των προσεχών ωρών μετά το πόρισμα των αρχών
Βρείτε μας στο

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις των τελευταίων ετών, για ένα μυστήριο που κάποιοι πιστεύουν ακόμα και σήμερα ότι δεν πρόκειται να λυθεί. Οι επιστήμονες θέλοντας να δείξουν το πόσο σπάνια είναι η πιθανότητα τριών θανάτων παιδιών της ίδιας οικογένειας από κάποιο σπάνιο σύνδρομο δίνουν χαρακτηριστικά το παράδειγμα του Τζόκερ. Λένε ότι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι όσες περίπου να πέσει το Τζόκερ τρεις φορές στην ίδια οικογένεια. Γίνεται;

Οι αρχές κλήθηκαν να απαντήσουν στο συγκεκριμένο ερώτημα. Και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να εξετάσουν 5 σπάνια σύνδρομα τα οποία θα μπορούσαν να εξηγήσουν κάποιον από τους τρεις θανάτους των παιδιών στην Πάτρα. Και στις 5 περιπτώσεις το πόρισμα ήταν το ίδιο. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από την κλινική εικόνα των κοριτσιών που να επιβεβαιώνει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

Ακόμα και το σενάριο του συνδρόμου «ταχύ – βραδύ» (με τον ασθενή να έχει πότε ταχυκαρδία και πότε βραδυκαρδία) που ακούστηκε από την πλευρά μέλους της οικογένειας απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς όπως αναφέρουν κορυφαίοι γιατροί το συγκεκριμένο σύνδρομο καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν το πρώτο πόρισμα των αξιωματικών του τμήματος ανθρωποκτονιών αποκλείει το σενάριο ενός σπάνιου συνδρόμου που θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο τα κορίτσια. Για την ακρίβεια είναι 1000% εξακριβωμένο πλέον ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα πίσω από τους θανάτους των κοριτσιών.

Τώρα λοιπόν που η πρώτη φάση της έρευνας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το σενάριο του σπάνιου συνδρόμου μοιάζει απίθανο οι αρχές ανοίγουν τη βεντάλια των ερευνών προς άλλες κατευθύνσεις.

Η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι αξιωματικοί του τμήματος αθρωποκτονιών έχουν σαφή εικόνα και επαρκή στοιχεία για το τι συνέβη σε καθεμιά από τις περιπτώσεις των τριών κοριτσιών και εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις. Η λύση του μυστηρίου είναι πλέον θέμα ημερών, αν όχι ωρών…

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)