ΝΙVEA MEN THE GAME 2: Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε 5 super δώρα και προϊόντα NIVEA MEN
Βρείτε μας στο
NIVEA MEN THE GAME 2

ΝΙVEA MEN THE GAME 2: Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε 5 super δώρα και προϊόντα NIVEA MEN

Ο Διονύσης Ατζαράκης σε προσκαλεί σε ένα αξέχαστο... πάρτι

Ναι, αγαπητέ αναγνώστη, μπορεί να περνάς και μόνος σου καλά, να τα καταφέρνεις μια χαρά όμως ως γνωστόν ιστορία γράφουν οι ομάδες. Γι’ αυτό μάζεψε τα φιλαράκια σου, φτιάξε τους galacticos των παιχνιδιών κι έλα να περάσουμε καλά με το NIVEA MEN και τον Διονύση Ατζαράκη ή παίξε από το σπίτι αν δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα τον αγαπημένο σου καναπέ.

Το NIVEA MEN THE GAME 2 βάζει το κέφι και 5 σούπερ δώρα. Οι 5 παίκτες της νικήτριας ομάδας κι ο νικητής του παιχνιδιού από το σπίτι θα κερδίσουν προϊόντα NIVEA MEN και θα επιλέξουν επίσης όποιο απ’ τα παρακάτω δώρα επιθυμούν:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή ως αρχηγός, να φτιάξεις την πενταμελή ομάδα σου και να έρθεις να παίξουμε. 10 επώνυμοι δίνουν τον ρυθμό αποκαλύπτοντάς μας τα 2 τραγούδια που σφυρίζουν την ώρα που ξυρίζονται.

Ο παίκτης επιλέγει ένα από τα δυο αυτά τραγούδια και καλείται να σφυρίξει τον σκοπό του στους τέσσερις συμπαίκτες του, ώστε να βρουν το τραγούδι, χωρίς άλλη βοήθεια. Ok, αυτό το τελευταίο μην το παίρνετε και πολύ τοις μετρητοίς γιατί ο Διονύσης Ατζαράκης αν είστε καλά παιδιά μια έξτρα βοήθεια μπορεί να σας τη δώσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες που θα μπουν στο παιχνίδι θα ζήσουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή (έχεις δικαίωμα να το κάνεις από την Τετάρτη 28/9 έως και την Κυριακή 9/10 στις 18:00) και έλα στο NIVEA MEN THE GAME 2 για να διασκεδάσεις και να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Δήλωση συμμετοχή τώρα!


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11 στις 23:59.

Stay tuned, για την ανακοίνωση των ονομάτων των τριών παικτών που θα πάρουν μέρος στο NIVEA MEN THE GAME με τον Ζήση Ρούμπο και θα διεκδικήσουν δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.