ΝΙVEA MEN THE GAME 2: Στο παιχνίδι- κόλλημα της χρονιάς παίζεις και απ’ το στούντιο και απ’ το σπίτι
Βρείτε μας στο

Μετράμε πλέον αντίστροφα. Το ΝΙVEA MEN THE GAME 2 επιστρέφει δριμύτερο και σου δίνει την ευκαιρία να μπεις κι εσύ στο πάρτι με όποιον τρόπο επιθυμείς. Αν θες να δεις από κοντά τον Διονύση Ατζαράκη και να παίξεις με τους φίλους σου με έπαθλο 5 super δώρα, τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις την πενταμελή ομάδα σου και να δηλώσεις συμμετοχή ως αρχηγός της.

Αν όμως είσαι πιο ντροπαλός τύπος και προτιμάς τη σιγουριά και την ηρεμία του καναπέ τότε το ΝΙVEA MEN THE GAME 2 έχει τη λύση και για σένα. Διότι εκτός από το παιχνίδι στο στούντιο θα έχουμε και παιχνίδι από το σπίτι με χιλιάδες παίκτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Και για να μην νιώθεις αγαπητέ αναγνώστη, (εσύ που θα επιλέξεις να παίξεις από το σπίτι) ριγμένος, κάναμε και για σένα την υπέρβαση. Και ο νικητής του παιχνιδιού από το σπίτι θα επιλέξει όποιο από τα 5 super δώρα επιθυμεί:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Όπως καταλαβαίνεις φίλε αναγνώστη σε αυτό το πάρτι δεν γίνεται να λείπεις. Ο Διονύσης Ατζαράκης και οι 10 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι σε περιμένουν για να ζήσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη εμπειρία. Δήλωσε τώρα συμμετοχή κι έλα κι εσύ στην παρέα μας.

Δήλωση συμμετοχή τώρα!


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Κυριακή 09/10/2022 στις 18:00.

Stay tuned, για την ανακοίνωση των ονομάτων των δύο τυχερών - αρχηγών που θα φτιάξουν την ομάδα τους για να πάρουν μέρος στο NIVEA MEN THE GAME 2 με τον Διονύση Ατζαράκη.
Οι δύο τυχεροί, που θα κληρωθούν θα επιλέξουν άλλα τέσσερα άτομα, για να σχηματίσουν ο καθένας την ομάδα του.Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν όποιο απ’ τα παρακάτω 5 super δώρα επιθυμούν και προϊόντα NIVEA MEN:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία
2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB
3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″
4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας
5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο