NIVEA MEN THE GAME 2: Παίξε από το σπίτι και κέρδισε όποιο απ’ τα 5 super δώρα επιθυμείς
Βρείτε μας στο

Το NIVEA MEN THE GAME 2, το παιχνίδι – κόλλημα της χρονιάς ετοιμάζεται να βγει στον αέρα και όλοι πλέον μετράμε αντίστροφα. Μην απογοτεύεσαι αγαπητέ αναγνώστη. Αν δεν ήσουν στη λίστα των τυχερών που κληρώθηκαν να παίξουν απ’ το στούντιο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις μέρος στο παιχνίδι. Το NIVEA MEN THE GAME 2, με τον Διονύση Ατζαράκη έχει φροντίσει και για σένα.

Τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις μέρος; Δυο πολύ απλά πράγματα. Καταρχάς στις 20/10 να βρεις μια αναπαυτική θέση στον καναπέ σου και δεύτερον να περιμένεις το σήμα του Διονύση Ατζαράκη. Μόλις πει ότι ξεκινάει το παιχνίδι των αναγνωστών από το σπίτι, πρέπει να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου 14. 

Γιατί εκείνη την ώρα θα παίξει ένα βίντεο στο οποίο θα δείτε τους διάσημους να σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται και στα σχόλια του θέματος θα πρέπει να γράψετε για ποια τραγούδια πρόκειται. Σας ζητάμε δηλαδή να αναγνωρίσετε το τραγούδι από το σφύριγμα. Αν έχουμε πάνω από μια σωστές απαντήσεις, τότε θα γίνει κλήρωση και ο νικητής θα κερδίσει το ίδιο δώρο με τους παίκτες της νικήτριας ομάδας από το στούντιο. Θα επιλέξει δηλαδή όποιο από τα 5 παρακάτω super δώρα επιθυμεί:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Μετράμε αντίστροφα πλέον αγαπητέ αναγνώστη. Στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς είσαι κι εσύ καλεσμένος για να παίξεις και να κερδίσεις. Σε περιμένουμε…