NIVEA MEN THE GAME 2: Το τρέιλερ του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς μας κάνει να μετράμε αντίστροφα (Vid)
Βρείτε μας στο

Ανυπομονησία (η): Η διαδικασία προσμονής χωρίς τη δυνατότητα αναμονής, η αδημονία, ή εν ολίγοις αυτό που νιώθουμε όλοι εμείς που δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει το NIVEA MEN THE GAME 2. Κρατήστε τη μέρα και την ώρα και θα μας θυμηθείτε. Γιατί την Πέμπτη 20/10 στις 21:00 ο Διονύσης Ατζαράκης δίνει το σύνθημα για την έναρξη του πιο μεγάλου πάρτι της χρονιάς.

2 πενταμελείς ομάδες, 10 διάσημοι και χιλιάδες παίκτες από το σπίτι μπαίνουν στο παιχνίδι που χαρίζει στη νικήτρια ομάδα από το στούντιο και στον νικητή από το σπίτι όποιο απ’ τα 5 super δώρα επιθυμούν:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Αν θες αγαπητέ αναγνώστη να είσαι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού από το σπίτι τότε αρκεί να κάνεις μερικές πολύ απλές κινήσεις. Την Πέμπτη 20/10 στις 21:00 μπαίνεις στο Menshouse.gr, παρακολουθείς το NIVEA MEN THE GAME 2 και ακολουθείς τις οδηγίες του Διονύση Ατζαράκη για το παιχνίδι απ’ το σπίτι.

Θα δεις ένα βίντεο με διάσημους που σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται. Εσύ πρέπει να αναγνωρίσεις τα τραγούδια από το σφύριγμα και να γράψεις τις σωστές απαντήσεις στα σχόλια του θέματος του Menshouse.gr που θα φιλοξενεί το NIVEA MEN THE GAME 2. Δυο κλικ και μπήκες στο παιχνίδι!

Την Πέμπτη 20/10 στις 21:00 είστε όλοι καλεσμένοι στο πιο μεγάλο πάρτι της χρονιάς! Πάρτε μια μικρή γεύση απ’ όσα θα ζήσουμε!