NIVEA MEN THE GAME 2: Οι νικητές ρίχνουν την αυλαία του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς (Vid)
Βρείτε μας στο

Θα σου εκμυστηρευτούμε κάτι αγαπητέ αναγνώστη. Το NIVEA MEN THE GAME 2 ήταν για όλους εμάς στο Menshouse.gr ένα υπέροχο ταξίδι. Τρέξαμε, αγχωθήκαμε, κουραστήκαμε, αλλά το αποτέλεσμα μας κάνει πολύ περήφανους για δυο λόγους. Γιατί το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας και το κυριότερο γιατί νιώθουμε ότι το ευχαριστηθήκατε κι εσείς.

Και γι’ αυτό «ευθύνονται» κυρίως ο υπέροχος Διονύσης Ατζαράκης, οι δυο ομάδες που μας χάρισαν ένα απολαυστικό παιχνίδι, με αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και φυσικά οι  αγαπημένοι διάσημοι.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ευτύχης Μπλέτσας, Νικόλας Ράπτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Στεφανής, Ζερόμ Καλούτα, Δημήτρης Σταρόβας, Δυο λέρες μόνο (Νικόλας Ακτύπης, Γιώργος Μαραθιανός) και Αιμίλιος Quizball έδωσαν το κέφι και τη θετική τους ενέργεια απογειώνοντας με τα άσματά τους το παιχνίδι.

Στο NIVEA MEN THE GAME 2 δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Όπως είπε και ο Διονύσης Ατζαράκης όλοι νίκησαν σε αυτό το παιχνίδι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Λίγο περισσότερο όμως οι «Κουκουβάγιες» μας που κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη στο νήμα απ’ τα «Σαγόνια της οργής».

Τα 5 παιδιά της ομάδας, μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη μίλησαν στην κάμερα του Menshouse.gr για όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απολαύστε τις «Κουκουβάγιες» στο βίντεο που ακολουθεί!