NIVEA MEN THE GAME 2: Έξι νικητές κερδίζουν απίθανα δώρα στην επιστροφή του πιο fun παιχνιδιού με τον Διονύση Ατζαράκη
Βρείτε μας στο

Το είπαμε από την πρώτη στιγμή αγαπητέ αναγνώστη ότι σε αυτό το πάρτι είστε καλεσμένοι όλοι. Και εσείς που δηλώσατε συμμετοχή για να παίξετε στο NIVEA MEN THE GAME 2 μαζί με την ομάδα σας από το στούντιο, αλλά και όσοι προτιμούσαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Δεσμευτήκαμε μάλιστα ότι οι νικητής του παιχνιδιού από το σπίτι θα πάρει το ίδιο δώρο με τους παίκτες της νικήτριας ομάδας από το στούντιο. Όποιο από τα 5 super δώρα του NIVEA MEN THE GAME 2 επιθυμεί:

1. Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential με 20km/h max ταχύτητα και 20km Αυτονομία

2. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi και Μνήμη 64GB

3. MP3 Player (32GB) Apple iPod Touch 7th Generation με Οθόνη LCD 4″

4. Ασύρματα ακουστικά Bluetooth Over Ear Sennheiser HD 450BT με 30 ώρες λειτουργίας

5. Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο

Και η δέσμευσή μας έγινε πράξη. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 παρουσία του συμβολαιογράφου, κου Δ. Κοντόπουλου, στα γραφεία του (Σκουφά 11, Κολωνάκι) προέκυψε ο μεγάλος τυχερός του παιχνιδιού από το σπίτι, ο οποίος είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρράς.

Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μετά την κλήρωση μας δήλωσε ότι επιθυμεί το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi Essential αλλά και σε όλους εσάς που πήρατε μέρος στον διαγωνισμό και απαντήσατε σωστά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή και την παρέα!