ΝΙVEA MEN THE GAME: Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN
Βρείτε μας στο

Αν ανήκεις κι εσύ στο 99,99% των ανδρών που την ώρα που ξυρίζονται σφυρίζουν τον σκοπό ενός τραγουδιού, τότε ήρθε η στιγμή να αποδείξεις ότι ο… καλλιτεχνικός σου κόπος δεν πήγε χαμένος.

Το menshouse.gr και το NIVEA MEN σε προσκαλούν στο πιο διασκεδαστικό online game που έχεις παίξει ποτέ! Ο Ζήσης Ρούμπος σε περιμένει για να τεστάρει το μουσικό αυτί σου. 10 πολύ γνωστά πρόσωπα, από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε την ώρα που ξυρίζονται.

Πιστεύεις ότι μπορείς να αναγνωρίσεις το τραγούδι, μόνο από το σφύριγμα; Πιστεύεις ότι μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN; Αν ναι, τότε μη χάνεις χρόνο! Δήλωσε συμμετοχή και ετοιμάσου για μια εμπειρία που θα σου μείνει τόσο αξέχαστη, όσο και το ξύρισμα με NIVEA MEN.


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25/11 στις 23:59.

Stay tuned, για την ανακοίνωση των ονομάτων των τριών παικτών που θα πάρουν μέρος στο NIVEA MEN THE GAME με τον Ζήση Ρούμπο και θα διεκδικήσουν δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.