NIVEA MEN THE GAME: Κέρδισε μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN στο πιο fun παιχνίδι της χρονιάς με το Ζήση Ρούμπο
Βρείτε μας στο

Πλησιάστε λίγο πιο κοντά στον υπολογιστή ή το κινητό σας. Ελάτε μη φοβάστε. Ακόμα λίγο. Ώπα. Τώρα που δεν μας ακούει κανείς, ήρθε η ώρα να πούμε μεγάλες αλήθειες οι οποίες θα μείνουν μεταξύ μας. Μην το αρνείστε. Και εσείς το κάνετε και εμείς και οι άλλοι…

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το φανταστικό μικρόφωνό μας. Δεν υπάρχει άντρας που να μην τραγουδάει την ώρα του ξυρίσματος. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει «ακούσει» την ώρα που ο αφρός πιάνει φα ματζόρε, τη Τζούλι Μασίνο απ’ το βάθος να του λέει: «Οι ψηλές σου θέλουν λίγη δουλίτσα Παβαρότι μου. Αλλά αν συνεχίσεις έτσι μάντεψε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision φέτος».

Το ξέρουμε και το ξέρετε. Ήταν, είναι και θα είναι εις τον αιώνα των αιώνων παντοτινή αλήθεια. Ξύρισμα χωρίς NIVEA MEN και τραγούδι την ώρα της ιεροτελεστίας δεν γίνεται. Γι’ αυτό και εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάστε το μουσικό αυτί σας που… προπονείτε τόσα χρόνια, παίρνοντας μέρος στο πιο fun παιχνίδι της χρονιάς. Στις 08/12 (κρατήστε την ημερομηνία) ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζει το απόλυτο παιχνίδι, την απόλυτη δοκιμασία. Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε για το NIVEA MEN THE GAME.

10 διάσημοι σφυρίζουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε την ώρα που ξυρίζονται. Εσύ καλείσαι να ακούσεις τον σκοπό και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αναγνωρίσεις ποιο τραγούδι είναι. Αν είσαι καλός, αν καταφέρεις να βρεις ποιο κομμάτι βρίσκεται πίσω από το σφύριγμα, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις μια ετήσια συνδρομή full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN. 

Μη χάνεις άλλο χρόνο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε ένας από τους 3 παίκτες που θα κληρωθούν για να πάρουν μέρος στο NIVEA MEN THE GAME με τον Ζήση Ρούμπο.

Ακόμα και αν δεν είσαι όμως ένας από τους τρεις τυχερούς μην αγχώνεσαι. Θα έχεις και μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς την ημέρα που θα προβληθεί το παιχνίδι θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τη δεύτερη ετήσια συνδρομή full pack Cosmote TV από τον καναπέ σου. Αρκεί να βλέπεις το παιχνίδι και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του παρουσιαστή, Ζήση Ρούμπου.

Stay Tuned για περισσότερα…

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και stay tuned. Το menshouse.gr και το NIVEA MEN σε βάζουν στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έχεις παίξει ποτέ. Εσύ θα μείνεις έξω;

Μπες και δήλωσε συμμετοχή εδώ.