NIVEA MEN THE GAME: Σφύριξα… κέρδισες, δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN
Βρείτε μας στο

Πάνω από 1500 (και ολογράφως, χίλια πεντακόσια) άτομα αγαπητέ αναγνώστη έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι. Το NIVEA MEN THE GAME γίνεται talk of the town και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Καταρχάς μιλάμε για το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της χρονιάς. Και μόνο το γεγονός ότι το παρουσιάζει ο Ζήσης Ρούμπος είναι η καλύτερη εγγύηση ότι το γέλιο είναι εξασφαλισμένο. Έπειτα μιλάμε για ένα παιχνίδι που παίζεται από παντού. Από τη δουλειά, από το σπίτι, από το εξοχικό, από το γραφείο, από τον καναπέ, από την κουζίνα, ακόμα και απ’ το διάστημα. Δυο πράγματα χρειάζεσαι μόνο: Σήμα και όρεξη για παιχνίδι.

Εάν τα έχεις και τα δυο, τότε το NIVEA MEN THE GAME και τα δώρα του σε περιμένουν. Και τι δώρα! Δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και πλούσια προϊόντα NIVEA MEN. Όπως καταλαβαίνεις η συνταγή της επιτυχίας είναι εξασφαλισμένη: Καλή παρέα, γέλιο και πλούσια δώρα. Αυτό αγαπητέ αναγνώστη είναι το NIVEA MEN THE GAME. Και έχει και καλύτερο…

10 διάσημοι, 10 πολύ αγαπητά και δημοφιλή πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι για να σε βοηθήσουν! Ή μήπως για να σε μπερδέψουν; Θα εξαρτηθεί από το… μουσικό αυτί σου. Θα καταφέρεις να βρεις το τραγούδι από το σφύριγμά τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα; Είσαι γρήγορος, έχεις μουσικές γνώσεις και το αυτί σου δεν σε απογοητεύει ποτέ; Τότε μην το σκέφτεσαι άλλο.

Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην παρέα του NIVEA MEN THE GAME. Στις 8/12 το πάρτυ ξεκινά και είσαι καλεσμένος μας. Έλα να το ζήσουμε μαζί…

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]