NIVEA MEN THE GAME: Οι διάσημοι που σε περιμένουν στο πιο διαδραστικό παιχνίδι της χρονιάς
Βρείτε μας στο

Φανταστείτε μια ομάδα με τα μεγαλύτερα αστέρια στη σύνθεσή της. Μια ομάδα που προσφέρει θέαμα, ουσία και χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει. Τώρα σταματείστε να σκέφτεστε τους Galacticos της παλιάς Ρεάλ και ελάτε να γνωρίσετε τη σύγχρονη εκδοχή τους. Την dream team των παιχνιδιών, την αρμάδα του NIVEA MEN THE GAME

Όπως έχεις καταλάβει αγαπητέ αναγνώστη και μελλοντικέ παίκτη στο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Ζήση Ρούμπο θα έχουμε και την καλύτερη παρέα. Εκτός από τους τρεις παίκτες που θα βρεθούν στο στούντιο και τους χιλιάδες που θα παίξουν από το σπίτι τους, μαζί μας θα είναι και η χρυσή δεκάδα των διασήμων.

Και οι 10 είναι υπέροχοι, όμως θα μας επιτρέψετε να μην κάνουμε την αποκάλυψη όλων των ονομάτων σήμερα. Για να έχει μια αγωνία και ένα σασπένς το πράγμα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σήμερα (επειδή είσαι εσύ και μόνο) θα σου αποκαλύψουμε 3 από τα ονόματα της δεκάδας. Γιάννης Τσαούσης (όλε), Γιώργος Μητσικώστας (όλε, όλε), Αντελίνο Βιεϊρίνια (όλε, όλε, όλε). Οι 3 μαζί με άλλους 7 που θα μάθεις πολύ σύντομα θα σφυρίξουν τον σκοπό ενός τραγουδιού που εσύ θα κληθείς να βρεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να κερδίσεις μια από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.

Μη χάνεις άλλο χρόνο. Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην παρέα του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς για να διασκεδάσεις, να παίξεις και να κερδίσεις. Ακόμα το σκέφτεσαι;
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]