Αντίστροφη μέτρηση: NIVEA MEN THE GAME is coming to town
Βρείτε μας στο
NIVEA MEN THE GAME

Αντίστροφη μέτρηση: NIVEA MEN THE GAME is coming to town

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...

Φαντάσου ένα παιχνίδι με έναν σούπερ παρουσιαστή, δέκα αγαπημένους διάσημους, 2500 «μονομάχους» και 3 παίκτες στο στούντιο να διεκδικούν πλούσια δώρα. Και τώρα πάψε να φαντάζεσαι γιατί δεν πρόκειται για όνειρο, αλλά για το NIVEA MEN THE GAME το οποίο έρχεται σε λίγες μέρες.

Οι συμμετοχές αγγίζουν τις 2.200 και όλοι περιμένουν τη στιγμή που ο Ζήσης Ρούμπος θα δώσει το σύνθημα (Σφύριξα κέρδισες!) για την έναρξη του παιχνιδιού. Αν δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή ακόμα έχεις λίγο χρόνο ακόμα στη διάθεσή σου για… να διορθώσεις αυτό το λάθος.

Θα μπορείς να το κάνεις μέχρι την Πέμπτη 25/11 στις 23:59. Μετά η φόρμα συμμετοχής κλείνει και μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 8/12 που θα βγει «στον αέρα» το παιχνίδι. Οι 10 διάσημοι είναι πανέτοιμοι για να σφυρίξουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται. Εσύ πρέπει απλώς να αναγνωρίσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το τραγούδι για να διεκδικήσεις μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV και προϊόντα NIVEA MEN.

Όχι δεν κάνεις λάθος. Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται και δεν πρέπει να το χάσεις. Γι’ αυτό δήλωσε κι εσύ συμμετοχή και μπες στη μεγάλη παρέα του NIVEA MEN THE GAME.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]