NIVEA MEN THE GAME: Αυτoί είναι οι 10+2 διάσημοι που στις 8/12 μπαίνουν στο παιχνίδι (Vid)

Dream team
NIVEA MEN THE GAME: Αυτoί είναι οι 10+2 διάσημοι που στις 8/12 μπαίνουν στο παιχνίδι (Vid)
6 Δεκεμβρίου 2021 | 20:34

Πλέον αγαπητέ αναγνώστη έχουν απομείνει λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς. Το NIVEA MEN THE GAME με παρουσιαστή τον Ζήση Ρούμπο την Τετάρτη 8/12 στις 21:00 σας καλεί σε ένα μεγάλο πάρτι!

3 παίκτες στο στούντιο, 10+2 διάσημοι (στους 10 διάσημους σας δίνουμε και 2 δώρο επειδή σας αγαπάμε) και 2 μεγάλα δώρα συνθέτουν το παζλ του πιο διαδραστικού παιχνιδιού στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος κι εσείς από τον καναπέ του σπιτιού σας.

Αν θέλετε να διεκδικήσετε μία από τις δύο ετήσιες συνδρομές full pack Cosmote TV, τότε αρκεί να κάνετε μερικές πολύ απλές κινήσεις. Την Τετάρτη 8/12 στις 21:00 μπαίνετε στο Menshouse.gr, παρακολουθείτε το NIVEA MEN THE GAME και ακολουθείτε τις οδηγίες του Ζήση Ρούμπου για το παιχνίδι απ’ το σπίτι.

3 διάσημοι θα σφυρίξουν τον σκοπό του κομματιού που τραγουδάνε όταν ξυρίζονται. Εσείς πρέπει να αναγνωρίσετε τα τραγούδια από το σφύριγμα και να γράψετε τις σωστές απαντήσεις στα σχόλια του θέματος του menshouse.gr που θα φιλοξενεί το NIVEA MEN THE GAME. Εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά!

Όσο για τους διάσημους που θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο λαμπερό; Το τρέιλερ που ακολουθεί αποκαλύπτει τους 10 από τους 12 που θα δείτε την Τετάρτη. Stay tuned, μετράμε πλέον αντίστροφα…

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved