NIVEA MEN THE GAME: Το last dance του πιο fun παιχνιδιού της χρονιάς με τον Ζήση Ρούμπο (Vid)
Βρείτε μας στο

Να μας συμπαθάς αγαπητέ αναγνώστη, αλλά νιώθουμε ότι θέλουμε να τραγουδήσουμε όπως κάναμε πιτσιρικάδες όταν γυρίζαμε από τις εκδρομές του σχολείου το «Τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα…». Γιατί βλέπεις το NIVEA MEN THE GAME που σήμερα ολοκληρώνει το ταξίδι του, ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι.

Ήταν το κόλλημα μας όλο αυτό τον καιρό που μας έκανε να σφυρίζουμε στο σπίτι, στη δουλειά και στο γραφείο. Ο Ζήσης Ρούμπος ανέλαβε την παρουσίασή του κι έβαλε την προσωπική σφραγίδα του: Speed, ατάκα και αστείρευτο κέφι. Δίπλα του οι galacticos των διασήμων: Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πέτρος Πολυχρονίδης, Γιώργος Μητσικώστας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Σταρόβας, Διονύσης Ατζαράκης, Γιώργος Καρτελιάς, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιάννης Τσαούσης, Μαρία Ζαφειράτου, Πάνος Βόγλης.

Οι διάσημοι έβαλαν το σφύριγμα και οι παίκτες από το στούντιο και το σπίτι κλήθηκαν να βρουν το τραγούδι! Και το βρήκαν! Ο Σέργιος κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη και να κερδίσει μια ετήσια συνδρομή full pack Cosmote TV. Τη δεύτερη την κέρδισαν παίζοντας από το σπίτι ο Σπύρος και η Αθηνά Μπάτζιου (η απόδειξη ότι τα κοινά προφίλ κερδίζουν και στην αγάπη και στα παιχνίδια).

Το NIVEA MEN THE GAME έριξε αυλαία ακριβώς όπως ξεκίνησε: Με κέφι και θετική διάθεση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ζήσης Ρούμπος και ο μεγάλος νικητής στη «μάχη» των τριών παικτών απ’ το στούντιο, μίλησαν στην κάμερα του menshouse.gr για την εμπειρία τους και για τα όσα έζησαν μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες στο πιο fun παιχνίδι της χρονιάς. Απολαύστε τους!