Πάνω από 7/10 ούτε η Wikipedia: Πάμε ένα στοίχημα ότι δεν ξέρεις όσο καλά νομίζεις τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα;
Βρείτε μας στο

Είναι για τους περισσότερους το μεγαλύτερο ματς στον κόσμο. Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, προκαλεί δέος και μόνο που το ‘ακούς’. Και παρότι δεν έχει το glamorous των προηγούμενων ετών με Κριστιάνο και Μέσι στα peak τους, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα τέτοιο derby που να το λες αδιάφορο.

Μέσα από αυτό βλέπεις τους καλύτερους να αγωνίζονται, σπάνιες ενέργειες βγαλμένες από το top-level του αθλήματος, ενώ πάντα αποτελεί έναν καλό λόγο για να στήσεις ολοήμερο event με τα φιλαράκια. Αν έχεις καταφέρει βέβεια να παίξεις σκληρή άμυνα τις προηγούμενες μέρες κόντρα στη κρεβατομουρμούρα.

 

Ωρες πριν τη σέντρα στο Santiago Bernabeu, στο Menshouse φτιάξαμε ένα ταπεινό quiz 10 ερωτήσεων και τα κίνητρα για να το κάνεις και να τα πας καλά, είναι πολλά. Βασικά πρέπει να απο-δείξεις στο έτερον ήμισυ πόσο μπαλαδόφατσα είσαι και πως αξίζεις να βλέπεις ΟΛΑ τα μεγάλα ματς κάθε εβδομάδα.

Μετά έρχονται οι φίλοι και οι μάχη για το ποιος είναι το «αφεντικό» της παρέας. Στην τελική, μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε κορίτσια. Βάλτον να κάνει το quiz και αν βρει κάτω από 6, δώστου το στέμμα του Αμπαλου και μην τον αφήσεις να δει το clasico. Vamos!

Loading…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…