Με 8/10 έχεις πράγματι γνώσεις: Θα σαρώσεις στο κουίζ για το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ που... πατώνει και ο Σερ Άλεξ;
Βρείτε μας στο

«Ντέρμπι είναι μόνο ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται στην ίδια πόλη». Δεν μπορεί να μην το έχεις ακούσει αυτό. Bollocks! Αντε πες στους fans της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι το μεταξύ τους ματς δεν είναι ο ορισμός του ντέρμπι. Οι δύο μακράν πιο επιτυχημένες ομάδες του Νησιού συγκρούονται στο πλαίσιο της Premier League και αμφότερες έχουν τεράστιο κίνητρο, όμως και τόσο διαφορετικό.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ θέλει να μείνει δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να αγχώσει την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, εκείνη που προπονεί ένας άλλος Γερμανός, ο Ραλφ Ράνγκνικ, ψάχνει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στο κόλπο για την 4η θέση για την οποία «σκοτώνεται» με Τότεναμ και Αρσεναλ.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στη ματσάρα του Anfield, το Menshouse βγαίνει με gegenpressing κόντρα σε όποιον νομίζει ότι παίζει στα δάχτυλα την ιστορία αυτού του τεράστιου rivalry. Ακολουθούν 10 ερωτήσεις από το σήμερα και το χθες για την Λίβερπουλ και την Γιουνάιτεντ και εσύ έχεις την ευκαιρία να δείξεις ότι είσαι όντως παικταράς και πως η θέση σου δεν είναι δεξί παγκ. Enjoy!