1/2 Έλληνες χάνει: Εσύ νομίζεις ότι μπορείς να απαντήσεις τις 10 πιο απλές ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου»;
Βρείτε μας στο

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατατομμυριούχος» επέστρεψε ακόμα μία φορά στην ελληνική τηλεόραση, αυτήν τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με νέο παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ιστορικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης μεσουράνησε στα πρώτα χρόνια των 00s, αγαπήθηκε από τα πρώτα χρόνια παρουσίασής του από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και επιστρέφει στα απογεύματα για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στις καρδιές των τηλεθεατών και στην κορυφή της τηλεθέασης όντας ένα από τα πιο κλασικά παιχνίδια γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Πόσο καλά πιστεύεις ότι θα πήγαινες όμως αν ποτέ κατάφερνες να πάρεις μέρος στον «Εκατομμυριούχο»; Θα έφτανες το πρώτο μαξιλαράκι ασφαλείας; Θα σπαταλούσες γρήγορα τις βοήθειές σου; Θα έφτανες στα πολύ ψηλά ποσά; Τώρα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις γνώσεις και τις δυνάμεις σου.

Αρκεί να απαντήσεις στις 10 εύκολες πρώτες ερωτήσεις που τέθηκαν στο φετινό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1. Θα τα καταφέρεις να απαντήσεις στην εξομοίωση του πραγματικού παιχνιδιού χωρίς καμία βοήθεια;