κουίζ παρατσούκλια ομάδων
Βρείτε μας στο

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και 2-3 εβδομάδες, οι μεταδόσεις έχουν γίνει πλέον καθημερινές μαζί με τα play offs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και προετοιμαζόμαστε για ένα τρίμηνο ως τον Νοέμβριο, πιο γεμάτο από ποτέ.

Το Μουντιάλ φέρνει μεγαλύτερη συχνότητα αγώνων και αυτό σημαίνει πως θα βαρεθείς να ακούς μεταδώσεις. Θα βαρεθούν όμως κι οι ίδιοι οι σχολιαστές των αγώνων να περιγράφουν και γι΄αυτό θα ανασύρουν πολλές φορές στη διάρκεια της περιγραφής όσα παρατσούκλια ομάδων ξέρουν για να μη λένε συνεχώς το κανονικό όνομα.

Αυτό το κουίζ είναι και γι΄αυτούς, αλλά είναι και για σένα που κάθε Κυριακή πρωί περιμένεις πώς και πώς το Quizball και είσαι φανατικός του Αιμίλιου και του Χρήστου.

Δέκα ερωτήσεις, δέκα παρατσούκλια. Όχι όμως τα μεγάλα brands από τις 5 μεγάλες λίγκες. Ομάδες γνωστές, αλλά περισσότερο στη μέση της δυναμικότητας, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα βέβαια θα έπαιρναν πρωτάθλημα από την κλήρωση.

Δεν είναι το πιο δύσκολο κουίζ που έχεις συναντήσει με παρατσούκλια ομάδων, αλλά δεν το λες κι εύκολο. Μόνο σεσημασμένοι και αυτοί που ασχολούνται με το στοίχημα μπορούν να καταφέρουν το 9/10. Γιατί το 10/10 δεν το κάνει κανείς. Εκτός κι αν είναι ο Σωτηρακόπουλος με τον Σκουντή μαζί.

Θα μας διαψεύσεις;

* Φωτογραφία: Unsplash/Zdeněk Macháček

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΕΚΚΙΝΗΣΗ