Χάνουν και αθλητικογράφοι: 8/10 δεν ξέρουν από ποια χώρα είναι αυτές οι 10 ομάδες του κουπονιού! Εσύ;
Βρείτε μας στο

Ο Φεβρουάριος του 2000 ήταν ο μήνας – σταθμός για τον Έλληνα φίλαθλο και τζογαδόρο. Στις 28 Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το προκαθορισμένο στοίχημα και ο Φλεβάρης ήταν ο μήνας που συνειδητοποίησε ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

Έστω και αν για χρόνια το κουπόνι στοιχήματος ήταν «τοκογλυφικό» (επιτρέποντας μόνο τετράδες!), το νέο παιχνίδι είχε από την αρχή πολύ μεγάλο σουξέ. Το ΠΡΟΠΟ έγινε εν μια νυκτί… αναχρονιστικό και οι Έλληνες παίκτες, εκτός από under / over & g/g, n/g (που πάντως δεν υπήρχαν στην αρχή), άρχισαν να μαθαίνουν και… γεωγραφία.

Μετά από σχεδόν 23 χρόνια, έχουν παρελάσει από το κουπόνι του ΟΠΑΠ αμέτρητες ομάδες από κάθε πιθανή και απίθανη χώρα. Αν ήσουν / είσαι θαμώνας των πρακτορείων, έχεις ένα κοινό με τους υπόλοιπους θαμώνες του πρακτορείου. Μόνο εσύ κι αυτοί μπορείτε να απαντήσετε σε χρόνο dt που βρίσκονται το Βέιλε, η Λαντσκρόνα, το Χερφόλγκε και η Μπιρκιρκάρα!

Που σημαίνει ότι αυτό το Κουίζ είναι φτιαγμένο και ραμμένο για σένα. Μην το υποτιμήσεις όμως. Οι παγίδες είναι εκεί και παραμονεύουν…

Loading…