Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)
Βρείτε μας στο

Ήρθε στη ζωή μας πριν από σχεδόν ένα μήνα και έχει γίνει πλέον… μανία. Σίγουρα και στη δική σας παρέα θα υπάρχει (τουλάχιστον) ένα άτομο που από τη μέρα που γνώρισε το quizy.gr έπαψε να έχει προσωπική ζωή καθώς βρήκε το νέο του κόλλημα. Το quizy.gr είναι το μοναδικό site με κουίζ στην Ελλάδα που επιβραβεύει τη γνώση. Αν γνωρίζεις κερδίζεις super δώρα για όλες τις ηλικίες, χωρίς κλήρωση.

Στο quizy μπορείς να παίξεις στον 24ωρο διαγωνισμό όπου θα βρεις 12 σταθερές κατηγορίες (Αθλητικά, Κινηματογράφος, Σειρές, Γενικές γνώσεις, Gossip, Μουσική, Ορθογραφία, Επιστήμες, Πολιτική, Ιστορία, Γεωγραφία, Τέχνες), αλλά και στα 4 Big Brain Live της ημέρας που μοιράζουν ξεχωριστά δώρα το καθένα. Γενικά αν μπεις στο quizy.gr θα βρεις τόσα κουίζ και επιλογές που δεν πρόκειται να ξαναβγείς.

Τον πρώτο μήνα ζωής του, το quizy.gr έχει αναδείξει δεκάδες νικητές. Παίκτες με γνώσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν τα μεγάλα δώρα που προσφέρει το παιχνίδι. Δυο εξ αυτών όμως κυριολεκτικά τίναξαν την μπάνκα στον αέρα. Οι φανατικοί αναγνώστες του quizy.gr καθημερινά τους βλέπουν να σαρώνουν νίκες και δώρα με μοναδικά όπλα τις γνώσεις και την ταχύτητά τους. Ο λόγος για τον Φίλιππο Μπεκιάρη (Bekiarisfilippos)

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

και τον Ευθύμιο Φασουλάκη (Efthymios G)

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

που στον ένα μήνα του quizy.gr έχουν κατορθώσει να κερδίσουν 20 (ολογράφως είκοσι) δώρα.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Το menshouse.gr είδε live τα επιτεύγματα των δυο κι έψαξε να τους βρει για να δει ποιοι είναι και να μάθει πώς τα καταφέρνουν. Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, ιδού οι δυο ιδιοφυίες του quizy.gr: Ο Ευθύμιος Φασουλάκης (Πτυχιούχος Χημείας Πανεπιστημίου Κρήτης)

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

και ο Φίλιππος Μπεκιάρης (απόφοιτος Νομικής).

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

Πώς ξεκινήσατε να παίζετε στο Quizy; Από πού το μάθατε;

Ε. Φ.: Το είδα τυχαία στο menshouse.gr και λόγω του παιδιόθεν ενδιαφέροντός μου για τα παιχνίδια γνώσεων αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία και νομίζω πως έκανα καλά.

Φ. Μ.: Ξεκίνησα να παίζω στο Quizy πριν από περίπου 3 εβδομάδες. Έμαθα για την ύπαρξή του μέσω ενός φίλου μου, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει να παίζει και να κερδίζει τα πρώτα δώρα. Από τότε παίζω σχεδόν κάθε μέρα!

Στην αρχή αντιμετωπίσατε με δυσπιστία το Quizy; Σκεφτήκατε για
παράδειγμα ότι μπορεί να μην πάρετε το δώρο σας;

Ε.Φ.: Στην αρχή κάπως ναι, γιατί ένιωθα ότι ήταν αρκετά εύκολο να κερδίσει κάποιος και δεν ήξερα κατά πόσο ήταν εγγυημένο. Δεν ήταν δυσπιστία αλλά περισσότερο ανυπομονησία να μου έρθουν τα πρώτα δώρα γιατί υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση αλλά όλα είναι καλά.

Φ.Μ.: Η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα ποτέ κάποια δυσπιστία απέναντι στο Quizy. Ο φίλος που προανέφερα με διαβεβαίωσε πως τον είχαν καλέσει την επόμενη κιόλας ημέρα ώστε να κανονίσουν την παράδοση των δώρων. Επομένως, δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πρόκειται για απάτη. Άλλωστε το αντίτιμο συμμετοχής ήταν τόσο χαμηλό, ώστε άξιζε το ρίσκο!

Πότε πειστήκατε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη;

Ε.Φ.: Όταν επικοινώνησαν μαζί μου από το σάιτ για να με διαβεβαιώσουν ότι όλα είναι εντάξει θα λάβω σίγουρα τα δώρα μου, αφού τους έδωσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και μάλιστα μου ζήτησαν να τους στείλω επιβεβαίωση μόλις τα λάβω.

Φ.Μ.: Όταν είδα ότι μπορώ να κερδίζω στους διαγωνισμούς, ακόμη και σε δύο την ίδια μέρα, αντιλήφθηκα ότι πράγματι το παιχνίδι είναι αξιοκρατικό και αδιάβλητο. Την σκέψη μου αυτή επιβεβαίωσε περαιτέρω το γεγονός ότι έβλεπα και άλλους παίκτες να νικούν σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Εάν υπήρχε κάποιου είδους… μηχανορραφία, ώστε να ευνοούνται ή να βλάπτονται συγκεκριμένοι παίκτες, δεν νομίζω πως θα έβλεπα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τι δώρα έχετε κερδίσει έως τώρα;

Ε.Φ.: 2 δωροεπιταγές των 50€,  μια υπέροχη καφετέρια, ένα ζευγάρι ακουστικά, δύο συστήματα σιδερώματος, μια συσκευή για αφρόγαλα , έναν βραστήρα , ένα powebank και ελπίζω να έπεται συνέχεια.

Φ.Μ.: Έχω κερδίσει αρκετά δώρα, τα οποία καλύπτουν μεγάλη γκάμα: Σύστημα σιδερώματος, θερμάστρα υγραερίου, ένα φούρνο μικροκυμάτων κι ένα κουζινάκι, φριτέζα αέρος αλλά και μία συσκευή για μπούκλες. Επίσης, έχω κερδίζει μια επιταγή 50€ για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ηλεκτρικά είδη, ηλεκτρικό υπόστρωμα, dvd player κι ένα τάμπλετ!

Ποιο είναι το μυστικό σας; Είναι τελικά μόνο θέμα γνώσεων η επιτυχία
στο quizy;

Ε.Φ.: Πέραν από μια έφεση στην εγκυκλοπαιδική γνώση που έχω παιδιόθεν, πολύ σημαντικό είναι επίσης να διαβάζεις γρήγορα τις ερωτήσεις και να τις απαντάς ακόμα πιο γρήγορα καθώς η νίκη μπορεί να κριθεί στα κλάσματα του δευτερολέπτου. Χαρακτηριστικά μια από τις νίκες μου ήλθε έτσι , καθώς είχα τον ίδιο χρόνο με έναν άλλο εκπληκτικό παίκτη, τον pelliper, αλλά υπερίσχυσα στα κλάσματα του δευτερολέπτου.

Φ.Μ.: Δεν θα έλεγα πως έχω κάποιο «μυστικό», ή ότι εφαρμόζω κάποια ιδιαίτερη τακτική, διαφορετική από αυτή των υπολοίπων παικτών. Αυτό που με βοηθά σίγουρα είναι το γεγονός ότι έχω αρκετές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, πολύ καλή μνήμη και την ικανότητα να διαβάζω και να απαντώ γρήγορα τις ερωτήσεις. Η επιτυχία στο quizy εξαρτάται, πράγματι, σε τεράστιο βαθμό από τις γνώσεις, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η σωστή χρήση των βοηθειών, τα γρήγορα αντανακλαστικά, αλλά και η «θεά τύχη» είναι σίγουρα ορισμένες από αυτές.

Ποια είναι η πιο εύκολη και η πιο δύσκολη κατηγορία στο Quizy για
εσάς;

Ε.Φ.: Οι πιο εύκολες κατηγορίες του quizy για μένα, είναι η Πολιτική και τα Αθλητικά, καθώς πραγματεύονται γνώση που κατέχω πάρα πολύ καλά , ενώ οι δυσκολότερες, οι Τέχνες και ο Κινηματογράφος καθώς νιώθω ότι υστερώ.

Φ.Μ.: Στην κατηγορία της ορθογραφίας κάνω εξαιρετικά σπάνια λάθη, ενώ και οι χρόνοι μου είναι με διαφορά οι καλύτεροι. Το ρεκόρ μου στο λάιβ κουίζ, που είναι 109.06 βαθμοί (δεν έχω δει άλλοτε τόσο υψηλό σκορ) ήταν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ούτε θυμάμαι πώς το έκανα, πάταγα τις απαντήσεις σχεδόν ασυναίσθητα! Η ορθογραφία είναι επομένως, αδιαμφισβήτητα, το δυνατότερό μου σημείο. Η πιο δύσκολη και… αντιπαθής κατηγορία για ‘μένα, είναι τα αθλητικά. Δεν την επιλέγω ποτέ και δεν παίζω ποτέ τα σχετικά live quiz. Όσες φορές χρειάστηκε να την αντιμετωπίσω, απλώς επιβεβαίωσα την απέχθειά μου γι’αυτήν!

Ποιον παίκτη του Quizy θαυμάζετε και ποιον θα θέλατε να
αντιμετωπίσετε;

Ε.Φ.: Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες και άξιοι αντίπαλοι στον ένα μήνα περίπου που ασχολούμαι με το quizy αλλά έχω ξεχωρίσει 2, τον pelliper που προανέφερα και την maria, που είναι πάρα πολύ καλοί γρήγοροι και αποτελεσματικοί και θα ‘θελα να τους αντιμετωπίσω.

Φ.Μ.: Είναι ορισμένοι παίκτες που μου έχουν κάνει έντονη εντύπωση και θα ήθελα να τους αντιμετωπίσω σε κάποιο διαγωνισμό vis a vis. Ο Efthymis G, ο Christos Stergiopoulos, ο/η mde72 και το alani είναι σίγουρα μεταξύ αυτών. Κάποιοι με έχουν νικήσει για κλάσματα του δευτερολέπτου, κάποιους τους έχω νικήσει εγώ την τελευταία στιγμή. Σίγουρα πάντως νιώθω θαυμασμό για ανθρώπους με τέτοια έφεση στις γνώσεις και τόσο πείσμα για νίκη!

Εκτός από τους δυο genius παίκτες που έχουν τινάξει την μπάνκα στον αέρα υπάρχουν δεκάδες ακόμα άτομα που έχουν κερδίσει στο quizy.gr. Όπως η Chagigal

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

και η Triviamaster

Οι «Μίδες» του Quizy: Οι 2 παίκτες-ιδιοφυΐες που έχουν κερδίσει με τις γνώσεις τους 20 δώρα σε 30 μέρες (Pics)

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος μεγάλος νικητής του quizy; Το βέβαιο είναι ότι εάν γνωρίζεις, στο quizy.gr κερδίζεις. Γι’ αυτό μπες και δοκίμασε τις δυνάμεις σου. Είναι κόλλημα! Εκκίνηση παιχνιδιού