Εάν το βρεις είσαι genius: 280 φοιτητές δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα ενός IQ τεστ του 1985! Εσύ;
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Εάν το βρεις είσαι genius: 280 φοιτητές δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα ενός IQ τεστ του 1985! Εσύ;

38 χρόνια μετά και συνεχίζει να δημιουργεί ατέλειωτες παραμέτρους λογικής.
Menshouse Team

Πολύ συχνά σκρολάροντας στα social media ή σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ μπορεί να πέσεις σε κάποιο γρίφο, κάποιο κουίζ που θα σου παρουσιάζεται ως άλυτο, ως τρομακτικά δύσκολο, ένα iq κουίζ που δεν κατάφεραν να λύσουν ούτε εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Συνήθως τέτοια κουίζ τα προσπερνάς γιατί σου φαίνεται υπερβολικό για να ‘ναι αληθινό όλο αυτό το στόρι που τα ακολουθεί. Ή δεν το πιστεύεις ή θεωρείς ότι θα χάσεις τον χρόνο σου για κάτι εντελώς αστείο και χαζό. Στην περίπτωση αυτού του γρίφου όμως δεν πρέπει να το κάνεις.

Η ιστορία που τον ακολουθεί είναι αληθινή. Προέρχεται από το 1985 και πράγματι δόθηκε ως τεστ σε 280 Αμερικάνους φοιτητές από τους οποίους κανένας δεν μπόρεσε να το λύσει.

Ένα διαχρονικό τεστ ευφυίας. Ένα διαχρονικό τεστ λογικής που ακόμα και 38 χρόνια μετά παραμένει πολύ δύσκολο να λυθεί.

Θα τα καταφέρεις; Έχεις όσο χρόνο χρειαστείς και τέσσερις πιθανές απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να μη χαθείς σε άπειρες πιθανές απαντήσεις.

Loading…

Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Φτιάχνει παντόφλες, έχει επιβραβευθεί 46 φορές: Η εντυπωσιακή αλλαγή του Πάσσαρη, δεν αρκεί για να του δώσει ό,τι ζητάει